HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (131/416) > >>

talgaby:
Nem baj az, én háromszor bőgtem el magam a beírása közben. Ez is bizonyítja, mennyire jól sikerült összeállítaniuk az Aspennél a kiadványt.

Dannyman:
Eddig még nem írtam erre a fórumra, de most úgy érzem, hogy muszáj.

Nagyon szépen köszönöm a Michael Turner emlékére készített kis könyv honosítását! Ő a kedvenc rajzolóm, egyszerűen imádom a rajzait. Sajnos nem sok mindent tudtam róla, csak hogy tavaly halt meg. Ti közelebb hoztátok őt számomra és bepillantást nyerhettem, hogy milyen ember volt is ő. Nagyon köszönöm ezt nektek, hogy általatok megismerhettem a kedvenc rajzolóm munkásságát és életét!

Egyébként nagyon szép volt a kiadvány, kicsit még pityeregtem is rajta, holott nem vagyok valami érzelgős.

Nyugodjék békében!

dr samson:

--- Idézet ---a Soulfire, a Fathom és az Aspen képregényt nem tervezitek folytatni?
--- Idézet vége ---
Hát, én a Fathom vol3-on erősen gondolkodom, de idén nem valószínű, hogy abból lesz bármi is. Talán majd jövőre... talán...

talgaby:
Tervezni tervezzük, csak egész idáig nem akar lenni belőle semmi. És a dolgok állása szerint egy darabig még nem is lesz.

keildavid:
Michael Turner valóban egy nagyszerű rajzoló. Ahogy itt az emlékéről összefoglaltak, sokan ismerték a munkáját és kedvelték. A legtöbbjük számára a legjobb barátjuk(és testvérük) volt. Michael Turner rajzaiból több is lett honosítva, a Hálózsákon levő ComixArt gyűjteményben az Aspen, a Fathom és a Soulfire. A DC-ből a Superman/Batman 26.szám. A 8-13. részét azért nem soroltam közéjük, mert az könyvesbolti forgalmazásba került. Ha jól mondom még máshol is vannak ilyen honosítások(bocsánat, ha ez reklámnak minősülne) a képregénytár.neten a Fathom.
Ne haragudjatok, ha írok egy kérdést: a Soulfire, a Fathom és az Aspen képregényt nem tervezitek folytatni? Tudom ez eredetileg a ComixArt foglalása közé tartozott. És a ComixArt félbe maradt összes képregényeiből nem valószínű, hogy lesz tovább folytatva. Csak a Transformers lesz folytatva a ComixArt örökségből.
Végül még egy utolsó sort: Michael Turner, a legnagyszerűbb rajzoló, akit az egész világ csodálhatta a nagyszerű alkotását.
Nyugodjék békében.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése