HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
talgaby:
Bachalo a DC-nél kezdte, van egy nagyon híres minije Gaiman Sandmanje mellé, a Death mini (talán az YBK-n volt is kint). De rajzolt Shade-et is. X-ekben a legimsertebb munkája a Generation X, kegyetlen jó rajzai vannak. Sajna mostanában elég keveset dolgozik.
keildavid:
A Boszorkányok órája egy amolyan elgondolkodtató képregény. Jeph Loeb írta ezt a képregényt. Érdekes. Mert ő még a Pókember:Kék minit(itt a HZS-n), Superman/Batman, Supergirl és a Képes Kiadótól megjelent Batman 3 részes Hush és a Superman és Bamtan:Supergirl kötetekben ismertem eddig a munkáját.
Chris Bachalo pedig tényleg álomszép és varázslatos, amiket ő rajzolt. Az ő munkáját az Újvilág X-Men füzetben láttam először és azokban is volt leírás, hogy mit kell tudni Chris Bachaloról. Meg úgy tudom ő még rengeteg képregényeket rajzolt. Főleg különböző X-Men sorozatokat.
Ha jól olvastam a főoldalon "második rész a háromból". Akkor ez egy három részes mini.
Ezer köszönet Tomgrey és Marilyn a Boszorkányok órája 02. részért. (Bár nem biztos, hogy ők látni fogják ezt az üzenetet.) Sok sikert kívánok nektek a befejezéshez. Bár azt nem tudom, ki fogja fordítani. De majd meglátjuk.
zozi56:
Javítva.
keildavid:
Öööö...elnézést ha kérdezek valamit. De ez a Boszorkányok órája 02. része? Nekem úgy néz ki teljesen ugyanaz , mint az 01. rész is. Nekem úgy néz ki, kétszer lett belinkelve az 01. rész.
Szerk.: Megvan itt a fórumon. De a főoldal linken az 01. rész van belinkelve kétszer.
talgaby:
Frissültünk!
Witching Hour - Boszorkányok órája 2.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése