HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (128/416) > >>

Galan:
Köszönöm a gyors választ  
Remélem ezt mostmár tutira vehető...A naptárba bejelöltem ezt a napot,mint kezdőt,majd hozzáadtam 90-et,mint végső határidő.A centiket mindeközben elkezdem vagdosni :)Jah...és természetesen igyekszek minél többet fent lenni

gorgiasz:
Én is alátudom támasztani Predash ígéretét,bár a nemsokára relatív... És mivel te konkrét időpontot kérdeztél Galan
azt tudom mondani,hogy 1-90 napon belül módodban áll majd elolvasni (Feltéve,hogy rendszeresen látogatod majd az oldalt.  ).

Predash:
Iszonyú keveset kell rá várnod (tényleg), és ha rendszeresen nézed a főoldalt, akkor biztos vagyok benne, hogy egy hatalmas frissítésen belül meg is találod nemsokára.

Galan:
Sziasztok

Remélem jó helyre irom a gondomat,miszerint sehol sem látom még a JLA/AVS crossover-t  Vmikor. márciusban irtátok,h. negyed éven belül biztosan lesz,ami már lassan 2*-esen is letelt :(Azóta csak a hamarosan igéretet hallani...:(Van rá esély,h. még ebben az évben kifog jönni v. ez már esélytelen??Esetleg van már konkrétumabb idő,mint a hamarosan??

keildavid:
Ó, ez tényleg igaz. Ezt is kihagytam, hogy a DC-nél is rajzolt néhány képregényt Bachalo. Kösz, hogy emlékeztettél erre is. A YBK azaz Yggdrasil Baráti kör oldalt említetted. Az nem megszűnt? Legalábbis én megnéztem, de nem jött be. Akkor ezek szerint nem létezik. És ha jól olvastam az Allcomicson, minden képregény, ami ott volt átkerült más honosítóoldalakra.
Nos mára ennyi volt a véleményem.
Sziasztok.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése