HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
keildavid:
Bár ez az 5 db képregényből egyikre sem tudok voksolni. Mert mindegyikük jók. És azért is mert ezek a rövid képregények mély értelmet, gondolkodást és felfogást tartalmaz.
zozi56:
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1876&Itemid=1\" target=\"_blank\"]Fordítóverseny - első pályamű
Fordítóverseny - második pályamű
Fordítóverseny - harmadik pályamű
Fordítóverseny - negyedik pályamű
Fordítóverseny - ötödik pályamű
[/a]
keildavid:
Bocsi Marylin, ha egy kicsit rosszul hangzott ez a "Bár nem biztos, hogy ők látni fogják ezt az üzenetet"-dolog. Ezt azért írtam, mert általában nem lehet tudni, hogy az inaktívak is jelentkeznek-e.(Mert hát tudod, vannak sokan akik nem jelentkeztek. Az alapító tagok úgy tudom kiléptek, mert...inkább nem akarom részletezni. A HZS főoldalon a tagok linkbe olvastam, hogy vannak inaktív tagok. Nem akartam ezzel rosszat mondani.) És igen, tetszett nekem ez a képregény. Ahogy ezt már mondtam. Amolyan elgondolkodtató, különleges képregény.
Marilyn:
--- Idézetet írta: keildavid ---Ezer köszönet Tomgrey és Marilyn a Boszorkányok órája 02. részért. (Bár nem biztos, hogy ők látni fogják ezt az üzenetet.) Sok sikert kívánok nektek a befejezéshez. Bár azt nem tudom, ki fogja fordítani.
--- Idézet vége ---
Nagyon szívesen. =) Látom. Köszönöm! =)
Valószínűleg én fogom fordítani és talán Elwood. A 2. rész is azért jött ilyen későn, mert vártam a fordítás befejező részét. De minthogy nem jött, megcsináltam én.
Amúgy örülök, hogy tetszett. Nekem ez az egyik személyes kedvencem.
--- Idézet ---Yggdrasil Baráti kör ... Az nem megszűnt?
--- Idézet vége ---
A Death minit is én írtam be (legalábbis ami kikerült belőle - talán csak az első szám).
Az YBK nem szűnt meg, csak már nincs honlap és nem honosítunk. =)
talgaby:
Na jó, hagyjuk a körítést: a nagy része készen van, de egyben akarjuk ezt is kirakni. Folyik a munka, a hónapban még szeretnénk. Sajnos tényleg elhúzódott, se sajna egy 200+ oldalas, szöveggel teli képregénynél ez van. Az ilyesmi elkészítése általában legalább fél év szokott lenni az eddigi tapasztalatok alapján. (Marvels és a Kingdom Come pl. kilenc hónap volt, ha nem több.)
Amúgy meg amit a listán tartunk, azt meg is szándékozzuk csinálni, és már lassan mi is látjuk, milyen szakaszban lehet konkrét ígéretet tenni egy képregényre. (Vannak is itt elég termetes projectek, amikről pont ezért hallgatunk még mindig.)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése