HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (107/416) > >>

talgaby:
Hoppá, igen, ez van, ha kicsit túlságosan belemerül az ember valamibe, és megfeledkezik az időről... szóval:
Frissültünk!
Jason Lutes: Houdini - A bilincsek királya

keildavid:
Elolvastam a Houdini: A bilincsek királya című képregényt. Egy remek, elgondolkodtató képregény. Vannak több elméletek, hogy a szabadulóművészek hogyan csinálják, hogy ők kiszabadultak. Néhány évvel ezelőtt láttam a tv-ben egy olyan műsort, melyben a varázslók trükkjeit leleplezték. Amelyben mindig megmagyarázták hogyan csinálták ezt.
És ha már Harry Houdini-nél tartok. Anno meglepődtem, amikor azt olvastam, hogy Weisz Erik és a születési helye Budapest. Anno azt se tudtam, hogy ő magyar származású. Különböző filmekben láttam róla, hogy milyen bűvésztrükköket használt. (Off: a magyarul megjelent Spawn 9-10. számban is szerepelt egy kétrészes történetben Spawnnal. Persze ez egy másik történet.)
Egyelőre ennyi volt a véleményem.

talgaby:
Sőt, egy ideje már bejelentették, hogy készül a harmadik sorozat is. Igaz, azóta nem nagyon van hír róla, hogy az animációs filmről sem, pedig jó lenne. Csak ne úgy jelenen meg a v3, mint a v2, ahol a harmadik számra fél, a negydikre egy évet kellett várni.

keildavid:
Nahát. Nem is tudtam, hogy az Oroszlánok, tigrisek és medvék is folytatta tovább valaki az a bizonyos honosító. Bár eddig a comicvine-en láttam, hogy ennek a mininek van egy második sorozata. De ahogy látom ez is folytatva lesz. Szerintem ez egy nagyon jó képregény. A gyerekrészlegből elolvastam az első minisorozatot. Akkoriban azt hittem, hogy ennyi volt és vége a mininek.
Ahogy látom ebben a második sorozat első részében kezdődött egy újabb történet. Hát ahogy látom lesz még több izgalom a történetben.Bár tudom ez a képregény gyerekeknek ajánlott. De elolvastam én is. Mert érdekes és tetszik nekem ez a képregény.
Folytatáshoz sok sikert kívánok nektek!

talgaby:
Frissültünk!
Oroszlánok, Tigrisek és Medvék v2 1.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése