HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (108/416) > >>

Galamb:
Kösz szépen az utolsó részt. Tényleg kár, hogy félbehagyta, de legalább megismertük a macska történetét. Piszok jó mini volt!  

talgaby:
Valójában nem volt ideje folytatni a sorozatot, de vicces módon JMS honlapján még mindig ott van a folyamatban lévő munkái között úgy, hogy három éve jött ki az utolsó rész. Akárcsak a Supreme Powert, ezt is elfelejtette befejezni.

Gorgonita:
Csak most vettem észre hogy egy jms sorozat is van itt. Az író mint mindig most is lenyűgözött. A rajzoló stílusa szintén remek választás volt a sztorihoz. A kedvencem a két lázadás közti különbség. Az elsőnél még üvölt, a másodiknál már csak ellentmond, az előbb megdöbbenő, majd döntést hozó Rejtély. Bár míg máskor megnyugvással tölt el jms történeteinek befelyezése, itt mintha magunkra hagyna minket a mester. Elsétálva akár a macska a végén. Nesze neked nincsen tanulság, sem feloldozás, sem ígéret. Hacsak az nem hogy a döntéseinket magunknak kell meghozni. Pont mint Rejtélynek.

SithLord:
Üdv! Köszi az Elveszett Lelkek Könyve befejező részét,talgaby,beigli69!    
Nem volt rossz,csak más befejezést gondoltam.Például,hogy valami lesz azzal a hosszúhajú manussal,aki eddig úgymond főszereplő volt.

talgaby:
Nem tudom. Beigli írta még egy hónapja, hogy van borító, és ez arról a linkről van. És a szerveren mást nem találtam.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése