HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (106/416) > >>

dr samson:

--- Idézet ---valamint a klingonokat....hm ám ha a történet szerint genetikai baleset miatt letta klingonoknak barázdált-borbás homlokuk. akkor azellöt miben külömbóztek az embertöl .mert igy ránézésre a genetikeilag nem érintett klingonok , külsöre olyanok mimt mi.
--- Idézet vége ---
Szerintem te egy kicsit megkavarodtál: a külsőre ránk hasonlító klingonok jöttek létre a genetikai fertőzés miatt, és elvileg a ráncos homlok volt a természetes.

zoli:
udv, kösszi a rozsomák & badrock képregényt,  valamint a klingonokat....hm ám ha a történet szerint genetikai baleset miatt letta klingonoknak barázdált-borbás homlokuk. akkor azellöt miben külömbóztek az embertöl .mert igy ránézésre a genetikeilag nem érintett klingonok , külsöre olyanok mimt mi.    a tóbbi star trek faj legalább egy kicsit eltér pl a vulkániak hegyes füle ,ferde szemöldöke. vagy a bajoránok  ráncos ornyerge stb . ...ám bár a béta zoidok is olyanok mint mi  tényleg ők miben különböznek tőlünk

keildavid:
A Hálózsák 1500 című kiadvány borítóiról gratulálok nektek:Berényi Szabolcs, Kendra és Genzo!

grey gargoyle:
Tartalmas olvasmány volt, abba se lehetett hagyni. Először azt gondoltam, tök béna rajz lesz, de amint elkezdtem olvasni, már nem is érdekelt a rajz. Azt is mondhatnám "lebilincselő" olvasmány volt. Ennek hatására kicsit utánnaolvasgattam houdininek, de sok újat nem lehet találni róla, szinte minden fontos le van írva a képregényben. A vége különösen jóra sikerült.
És a főoldali kép is nagyon jó, bár ahogy elnéztem, rengeteg igen jó minőségű kép található róla.
Élvezetes képregény, köszönet érte. Ennyit bőven megért.

dr samson:
(de legalább majd örülnek neki év végén...)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése