HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
talgaby:
A MEK-en fenn van az egész. :)
Ben Reilly:
És azt megkérdezhetem, hogy milyen szövegkönyvet használsz hozzá? A könyvet vagy valami netes kivonatot?
talgaby:
Na ja, és ezzel egyben sikeresen magamra vállaltam, hogy a további részeket ebben a stílusban fogom prezentálni. Habár sok választás nem volt, mert vagy az, vagy megcsinálom magam.
Ben Reilly:
Köszönetem az Ózért. :worship: Talgaby zseniális munkát vittél véghez! Young rajzait én úgy egyébként nem szeretem, de ehhez a történethez az ő illusztrációi kimondhatatlanul jól passzolnak. Gyermekkorom egyik kedvenc története, és ebben a formában IS tökéletes. Azt külön is díjazom, hogy a Szőllősy féle fordítást használtad. Ő aztán igazán értett az úti leírásokhoz. :worship:
gabo:
Szokásomhoz híven ismét egy régebben megjelent képregényt csak most olvastam el! Hálózsák 1500: Nagyon tetszett és látszik rajta, hogy nagyomon sok munka lehetett vele, de megért, hisz egy fantasztikus válogatást sikerült összehoznotok! A képregények jók voltak, csak kár, hogy nincs róla infó, hogy eredetileg melyik számokban jelentek meg! De a legjobban a Hálózsák megalakulásának története, a honosítók saját szavaival történő elmesélés tetszik a képregények iránti szeretetükről és a honosítói munkájukról! Köszönöm nektek a sok képreényt ami eddig elkészült és sok sikert a munkátokhoz, remélem a Hálózsák 2000-re nem kell sokat várni!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése