HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
keildavid:
Köszi az Oz, a nagy varázsló 7. részét! :worship: :worship:
Továbbra is tetszik ez a könnyed, hangulatos képregény. A Madárijesztő érdekesen néz, amikor a fejéből kilógnak a szögek. Mert bár a filmvásznon nem volt ilyen, meg a rajzfilmben se. De akkor is jó a történet.
És ahogy látom, hamarosan közeledik a befejező rész is.
Galamb:
Köszönöm az Óz Újabb részét, sokkal jobb a történet, mint a filmben. :worship: :worship: :worship:
Nitro:
Tarot 40: nagyon érdekes olvasmány, határozottan jobb, mint az előző szám, bár elég nagy volt a törés a benne szereplő két történet között. Az első felében nem volt valami sok cselekmény, de Tarot tipródása jól elfedte ezt. A fordítás hangulatosra sikeredett, mint mindig, viszont találtam egy elírást: tarot-40-02.jpg 4. szövegdoboz: gyakram megfeledkeznek
Valamint a tarot-40-10.jpg oldalon az utolsó képen van egy hajszál a szkenben, de ha az Tarot haja, akkor én kérek elnézést. :)
Köszi a honosítást.
keildavid:
Ezer kösz az Oz, a nagy varázsló 6. részért! :worship: :worship:
Továbbra is tetszik ez a könnyed hangulatú történet. Dorka és barátai végül visszatértek Smaragdvárosba. Bár érdekes, hogy Oz kilétéről már hamar kiderült.
Bár tudom, hogy még nincs vége a történetnek.
zoli:
ÜDV.Találtam nálatok Hupikék Törpikék szöveg nélküli , pár kockából álló kis történeteket.A rajzfilmben szerintem Szakadtka volt a legjobb , csak kár hogy ö keveset szerepelt. Tudjátok neki volt olyan topis szerkoja meg egy legye
Éljen Szakadtka törp :) ;)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése