HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (77/416) > >>

Galamb:
  Kösz szépen az Oz utolsó részét, és a gyűjteményes kötetet is, a vázlatgalériákkal együtt. Jó volt látni, hogyan változtak meg a karakterek kinézete (Még jó hogy nem a fogas madáriejsztő maradt meg, mert az elég "érdekessen" nézett ki.) A történet is lenyűgöző volt, sokkal izgalmassabb és fantáziadúsabb, mint az általam eddig ismert  film (porceláváros volt szerintem az egyik legjobb ötlet, Dzsóker bácsinál meg óhatatlanul is párhuzamot vontam).
 Egyedül az oroszlán hatalomra kerülésének módjával kapcsolatban volt bennem ellentmondás. Nem nagy és főleg nem kifejezetten bátor tett volt lefejezni az alvó ellenséget, aztán uralkodóvá előlépni. 
 A beírás nagyon jó lett , ahogy az eredeti fordítás is minőségi. Köszönet talgaby! :worship: :worship: :worship: :worship:

keildavid:
Köszi az Oz, a nagy varázsló 8. részét és a gyűjtött változatot is (amelyben van borítógaléria és egyéb leírás)! :worship: :worship:
Nekem tetszett ez a könnyed, mesés történet. Mindegyik szereplőkről(Bádog Favágó, Madárijesztő és a Gyáva Oroszlán) kiderült, hogy kinek hol lett a megfelelő helyük.
A gyűjteményes kötetben pedig tetszett a leírás, amelyben az alkotók elmondták, hogy Skottie Young hogyan rajzolta meg a szereplőket, stb.
És igen, tudom, hogy még nincs vége a történetnek.

Ben Reilly:
Pedig nem mondhatod hogy az én jelöltem ne lett volna logikus.  :)

talgaby:
Hülye. :lol: Ezen a MEK-en.

Ben Reilly:
MEK? Így már érthető. A Smaragdvárosba vezető utat magyarok burkolták.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése