HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
keildavid:
Köszönöm a Miki Egér Magazin 1988/1-4. számokat! :worship: :worship:
Nem is gondoltam, hogy lesznek ilyen magyarul megjelentekből digitálisan is.
És persze azért is jó, mert így nemcsak Donald Kacsáról lesz szó, hanem Miki Egérről, Goofy-ról, stb. akik persze a Miki Egér Magazinba szerepelnek.
Nagyon jó ötlet és sok sikert kívánok nektek a terveitekhez!
artnecro:
--- Idézetet írta: talgaby - 2011. December 01., 22:33:25 ---. Ilyen ember nem létezhet.
--- Idézet vége ---
Csak a mindenható... Vagy Dr. Manhattan :)
talgaby:
Aki egész munkaidőben ezt csinálja? Plusz rengeteg ötvenes évekbeli füzet is megjelent ilyen név alatt, ami nem kapható képregényüzletben, maximum gyűjtőktől. Ráadásul a név is inkább egy rövidítésnek tűnik a kis s miatt - angolban ugye betűszavakat simán egy mögé csapott s-sel kell többes számba rakni (Digital Transcribers, vagy ilyesmi).
Meg hát akkor is... 2007 környékén volt hónap, hogy valami 130 füzet jelent meg DTs alatt. Akármennyire unatkozik valaki, erre egy ember csak akkor lehet képes, ha egy nagyon unatkozó és abszolút semmi mást nem csináló milliomos. Csak az oldalak beszkennelgetése kézzel elvinne komplett napokat, nem beszélve a kézzel történő körülvágásról, a feljavítás kivárásáról (különösen egy ötven éves füzet esetén), a kiegyenesítésről és a duplaoldalak középső részének megrajzolásáról. És mondom, mindez sokszor heti 20-30-40 füzetre. Ilyen ember nem létezhet.
zozi56:
--- Idézetet írta: talgaby - 2011. December 01., 21:31:22 ---Kizárt, hogy egy ember képes legyen hetente két számjegyű mennyiséget stabilan beszkennelni és feljavítani. Ahhoz egy marha erős géppel, ráadásul egy gigantikus gyűjteménnyel kellene rendelkeznie, mellé gyakorlatilag korlátlan szabadidővel.
--- Idézet vége ---
Én el tudom képzelni, hogy egy unatkozó képregényboltos eladó.
artnecro:
Mondjuk így belegondolva teljesen igaz... erre egy ember, és egy gép édes kevés lenne...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése