HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (54/416) > >>

artnecro:
Békés Boldog Karácsonyt, Minden Kedves HálóZsák Rajongónak!

keildavid:
Ezer köszönet az Oz csodás földje 8-ért! :worship: :worship:
Látom, végül befejeződött ez a 8 részes képregény.
A befejezésben elég gyorsan haladt a történet. Mombi végül megtudta, hogy nem érdemes szórakozni Glindával. És végül kiderült a teljes igazság, amiről eddig nem tudták a főhősök. Beleértve azt, hogy hol is volt a trónörökös, akit keresték.
És látom, hogy egybefoglalt kötet is van. Nagyon jó. Egybe tényleg teljesebb az olvasási élmény.
Ez a sorozat is tetszett.
Még egyszer köszönöm. ;)

artnecro:
Épp most láttam, hogyan nézett ki Goofy régen... szerintem nagyon sok változáson ment keresztül :)

keildavid:
Tényleg. Arra én is emlékszem, hogy Goofy-t régen Szaglásznak nevezték a régi Miki Egér füzetekben. De persze a későbbiekben sokat változott azóta. Meg persze az már sok évekkel ezelőtt volt.

talgaby:
Heh, igen, Goofyról, aki ekkor még Szaglász volt, Chip és Dale pedig Ámókus és Bémókus... de ha lesznek a Móra-féle albumok, ott Niki, Tiki és Viki Muki, Maki és Miki volt. :) Érdekes volt valahol, ahogy szépen fejlődött a hazai kiadás és a Disney-karakterek térhódítása (talán még emlékszik valaki, hogy nagyon régen, még a vasárnapi Disney-délután előtt mentek 6-8 perces klasszikus Disney-rövidek a tévében, valahol ott kezdődött talán ez az egész).

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése