HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
talgaby:
Kizárt, hogy egy ember képes legyen hetente két számjegyű mennyiséget stabilan beszkennelni és feljavítani. Ahhoz egy marha erős géppel, ráadásul egy gigantikus gyűjteménnyel kellene rendelkeznie, mellé gyakorlatilag korlátlan szabadidővel. Nekem sokkal inkább olyannak tűnik, mint Zone volt, amely név igazából egy kisebb hadsereget foglalt magába (bár ott aztán legalább megkülönböztették magukat, habár a Divas még azt se).
zozi56:
--- Idézetet írta: talgaby - 2011. November 30., 21:46:43 ---a DTs-társaság Minutemenéktől
--- Idézet vége ---
A DTs egy társaság? Én mindig azt hittem, csak egy ember.
artnecro:
Ohhh... de ha kellene, csak nyugodtan szólj :)
talgaby:
A digitális alapanyag beszerzése sose gond. A digitális alapanyag állapota gyakran, az már igen. És a DTs-társaság Minutemenéktől sem képes mindent megcsinálni utólag sajna.
artnecro:
:O :D
Nos, mivel a Mindenható megteremté az Internetet, így azt hiszem elárulok valamit. Megvan nekem az eredeti J. O. Barr féle Holló. (meg még elég sok másik kiadás is) És az eredeti Watchmen-az örzők is a gépemen (letöltve)Bár szerintem nektek is meg van, de ha szükségetek lenne rá, akkor el tudom küldeni nektek.
És még valami:
:worship:
Dicsőség a Torrentnek! Szóljon az az Ámen!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése