HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
rico74:
Szeretnék köszönetet mondani a Zorro képregényért. Megboldogult gyermekkorom vasárnap délutáni Disney matinéit idézi fel bennem ;D
Jó viszontlátni egy olyan álarcos igazságosztó aki ugyan nem rendelkezik semmi emberfeletti képességgel, de számíthat jó kondíciójára és hű társára. Ja és átlagon felüli igazságérzettel áldta vagy verte meg a sors. :headscratch:
KiD:
Tuti.
talgaby:
20.
KiD:
Bűnbocsánat folytatása mikorra van tervbe véve?
Krizli:
--- Idézetet írta: talgaby - 2012. Január 12., 17:34:12 ---...egyedül Darkwing Duck a kivétel, ő király. :D
--- Idézet vége ---
Kedvenc rajzfilmsorozatom volt egy időben. :) (Bár magyarul sose adták, de akkoriban az se zavart, hogy a felét nem értem.)
A Disney-féle szuperhős alteregókat sose kedveltem, Darkwingon kívül csak Robokacsa volt még, akinél ez működött, a végére nagyon feldobta a Kacsameséket. Velük talán azért nem volt bajom, mert eleve szuperhősnek szánták őket, nem úgy, mint mondjuk Goofyt, akihez valahogy tényleg nagyon nem passzol ez a szerep. Bár Robokacsát a Darkwing Duckban már kevésbé kedveltem, mert mindig Darkwingnak drukkoltam, amikor rivalizáltak. :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése