HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
Sepi:
--- Idézetet írta: Galamb - 2012. Február 05., 20:47:52 ---vicces, hogy Batman létrejötte Zorro történetéböl is merít
--- Idézet vége ---
Nem is keveset, Bob Kane főleg Zorro alakjából formázta meg Batmant. Ha megnézzük, akkor nem kevés hasonlóságot fedezhetünk fel a két karakter között. Csak sokan itt sem tudják, hogy ki volt a tyúk és ki a tojás (mint Darth Vader és Fátum doktor esetében).
Egyébként én is köszönöm Aldarionnak a képregényt, én is nagyon vártam már ezt a sorozatot. :worship:
Galamb:
Én is köszönöm a Zorro első számát! Gyerekkorom egyik nagy hőse, (Ó a Disney sorozat!:)) és ez az adaptációja is jól sikerült. Úgy látom, ez egy keményebb sorozat lesz, vicces, hogy Batman létrejötte Zorro történetéböl is merít, viszont ebben a sorozatban meg, ahogy szwsz a katona démonizálta Zorro-t, olyan volt, mint mikor a Bőregérről beszélnek.
Aldarion:
--- Idézetet írta: Spuri - 2012. Február 05., 13:11:10 ---Egy másik sorozat a Fantomon kívül, amit olvasni fogok. Mikor jön a folytatás?
--- Idézet vége ---
Menetrend szerint egy hónap múlva, március első hétvégéjén.
--- Idézetet írta: keildavid - 2012. Február 05., 19:41:41 ---Bár feltűnt, hogy Bernardo gyerekkorába beszélt, de majd süket-néma lett. De ez biztosan majd kiderül, hogy hogyan és miért is lett Bernardo olyan, amilyennek ismerhettük.
--- Idézet vége ---
Igen, az is kiderül majd, de az a második rész egyik jelentős pontja lesz.
keildavid:
Köszönöm a Zorro 1. számot! :worship: :worship:
Tetszik ez a klasszikus történet. Ahogy látom, ez a történet Zorro gyerekkoráról is szól és akkor ebbe kiderül pontosan, hogy Diego de la Vega mikor és hogyan lett Zorro.
Bár feltűnt, hogy Bernardo gyerekkorába beszélt, de majd süket-néma lett. De ez biztosan majd kiderül, hogy hogyan és miért is lett Bernardo olyan, amilyennek ismerhettük.
Spuri:
Köszi a Zorro-t Aldarion! :worship:
Egy másik sorozat a Fantomon kívül, amit olvasni fogok. Mikor jön a folytatás?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése