HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (408/416) > >>

Spidáj:
Én már el is olvastam.
Nekem tetszik.
Bár a rajzok kicsit mangásak itt-ott, kifejezetten jók.
És a poénok is: a cici-trükk, meg az exit kapu    
Kiváncsian várom a folytatást.

Troll:
A témában felkerült az oldalra a Bérgyilkos Képző - Bevezető rész

letsgo:
Nincs mit. Tényleg jó a Legyőzhetetlen.   Várom a folytatást. Amugy jó ötlet ez a kedvcsináló, igaz egy kicsit megtévesztő, de se baj.

Spidáj:
Killjoy-al ez az első közös munkánk.
De még lesz pár (Legyőzhetetlen 2- .......)
A polipos kép csak 1 poszterke, minden rész végén van 1 képecske.
Csak olyan kedvcsinálónak a többi részekhez, de sajnos le kell lobozzalak, a másodikban nem küzd + a polippal.
A dicséretet nagyon szépen köszönöm.

letsgo:
Na még egy kis véleményezés. Remélem jó helyre írok. Elolvastam a Csillagkaput. Az ilyen sztorik engem különösebben nem nagyon fog meg de mivel volt tvben is és láttam, hogy van képregényben gondoltam elolvasom, már régóta tervezzem, hogy megtekintem csak most sikerült. Őszintén megmondom, hogy  nekem nagyon tetszett, főleg mert jók a képek izagalmas a történet, és a rajzok is szuperek.
Borító: Szerintem egy kicsit hiányos, már mint a szöveggel kapcsolatban, de így is tetszik.
A rajzok szerintem nagyon jól sikerültek, láttszik a környezet hatásai, pl: napsütés, szép fák, a talaj, stb... és tényleg hangulatos. Volt egy kép, amin a nap sütőt a fák mögül. Gyönyőrű volt. A zöld fák és a barna talaj felejthetettlen és a környezet szépségét idézi. Ezek az igazi képregények ahol külön figyelnek a háttérre nem csak a főhősőkre. A harchoz szerintem nincs is jobb hely mint az erdő. Mert a környezetben nem csak a gonosszal kell megküzdenie a jónak hanem a vadonnal a környezet különféle csapdájával és még sok más dologgal. Mondjuk ez nem nagyon volt jelen a képregényben, de lehet, hogy ha lenne folytatása akkor bizots megjelennének ezek a dolgok. A harccal kapcsolatban nekem bejött, mert nem csak tipikus lővöldőzés hanem vannak érzelmek a csapa tagjai közt, például mikor ott a végén az egyik embert magával rántotta az a fura szerzett akkor már a segítségére siettek volna a csapattársai ha tudtak volna. A képek szépek, a háttér kidolgozott, az emberek alakja kicsit torzos, de no problém, szóval profi munka. Nem gondoltam volna, hogy az ami tvben nekem nem tetszik az más műfajban bejönn! Ez nekem egy kellemes csalódás volt.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése