HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
Nitro:
Hé. Most nézem, hogy ez a Bérgyilkos Képző felirata ellopta a fontomat, amivel a nevemet írom be a képregénybe... Most nem tudom ilyen legyek: , vagy ilyen:
Csináljatok valamit, a béke érdekében, mert mert lesz.
Ugye nem sorozat? Ha igen, még nem késő változtatni.
Blue S:
Bérgyilkos Képző:
kellemesen kikapcsolódtam az olvasása közben. Eleinte komolyan vettem, aztán gyorsan rájöttem, hogy ez valami paródia féle és onnantól kezdve jól szórakoztam. Figyeltétek, hogy a csajszin a gatya egyre lejjebb csúszik akció közben? Még 2 nindzsa és a kishölgy ott áll bugyiban!
A legjobban a borítót követő oldal tetszett, nagyon frankó lett a beírása. Ezzel biztos sok meló volt.
Spidáj:
APComics.
Killjoy aszonta eléggé új még.
www.apcomics.com
Asszem ez a címe.
szam:
Nah...én is elolvastam a Bérgyilkos képzőt...kúl...tetszik, hogy ilyen laza kis olvasmány...1 kérdésem lenne: melyik kiadónál jelent meg?
regnar:
Sziasztok.
Elolvastam a Bérgyilkos képzőt.
Borító. Nekem egy kicsit túlzsúfolt. Sokáig kellett hangyászni rajta, hogy az ember megtalálja ki-kivel van. Amúgy nem rossz..figyelemfelkeltő, úgyhogy kedvet is csinált ahhoz, hogy elolvassam a képregényt. A surrikenek a ninja hátsójában haláliak
Képregény.Nekem nagyon bejött. a rajzok kicsit mangásak, és nagyon frissek. a színek erőteljesek, a karakterek nagyon jól eltaláltak. Tetszik,hogy elnyújtott perspektívákat használnak egyes rajzoknál (értem ezalatt a "képekből kilógó végtagokat). És poénos...meg pörgő. Szinte észre sem vettem és a végére értem. A polófelhúzós trükk haláli. De a végső poénon még most is röhögök. Hihetetlen csattanó (szó szerint).
Beírás. Hibát nem találtam, érthető mondatok, jól látható betűk...mit mondhatnék...ötös:)
Összefoglalva..felüdülés a komorabb, megfontoltabb történetű és rajzú képregények után...Várom a folytatást
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése