HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (372/416) > >>

kaine:
És persze ne felejtsük el említeni a konkurrens/vagy társoldalt, ami új dizájnnal jött ki nemrég.    

szam:
Ha jól emlékszem, Zaj búcsúzásakor több olvasó is külön kiemelte, hogy a fekete-barna arculat mennyire bejött nekik

Micho:

--- Idézet ---Valahogy "elsiklottál" a design béli negatívumok megvitatás(esetleg helyeslése ) fölött.
--- Idézet vége ---
öö, igen, még biztos nem alakítottam ki az álláspontomat  na de most...

--- Idézet ---nekem igazából tényleg csak az alapszínnel van komoly problémám.
--- Idézet vége ---

minden honlapnak van egy bizonyos alapszíne, ez adja meg az arculatát, erről felismerhető, stb stb, ezt lehet szeretni, nem szeretni, megszokni  persze ez időnként változik, mint minden arculat. nálunk sajna ez nem jött össze technikai okok miatt, de azt mondom, hogy azóta a HZs számára igencsak meghatározó lett ez a fekete/barna színkombináció, amit új kinézet esetén sem szabadna felrúgni (már csak azért sem, mert szinte minden szín foglalt  ) ) egyelőre nem tudok nyilatkozni új "szkinről", mert nincs nálunk olyan ember, aki el tudná készíteni a web-részét, azaz php-programozó ismerete lenne. (és nem csak előre megcsinált e107-ben tud mozogni)     ennek ellenére még így is elég áttekinthetőnek és könnyen kezelhetőnek érzem az oldalt a felhasználók számára.

TOM1:
Na, most hogy már jóllaktam a virslivel(imádom a bakelitet  ) írok egy kicsit.

--- Idézet ---nem kell mindenféle regisztráció az oldalhoz, hogy képregényeket olvashassanak a rajongók. éljen a szabad világ 
--- Idézet vége ---

Ja igen, ezt nem is említettem. Szerintem más oldalakon a látogatók felét(vagy inkobb 3/4-ét) elriasztja a regisztráció. Nem is csoda, hiszen mindenhol a nevekre, címekre, elérhetőségekre pályáznak a rekámcégek és az átlagember fél megadni(jogosan), szóval ez tényleg nagyszerű lépés volt.

--- Idézet ---és mivel az internet világában élünk, nem kerül sokba a google-n kideríteni a megfejtést
--- Idézet vége ---

Na igen, de nekem csak két hete van internetem. Ne csodálkozz tehát, ha csak most kezdtem hozzászólni, holott a képregényeiteket már kb. egy éve töltöm. Szerintem nem lett volna úgy értelme forumozni, hogy pl hetente egyszer egy havernál.
Valahogy "elsiklottál" a design béli negatívumok megvitatás(esetleg helyeslése ) fölött. Tovább pontosítanám. A szövegrészek, a gombok, a menük, minden jó és elég kontrasztos a feketéhez. Plusz ezek a karácsonyi extráitok is nagyon jók(hóesés, meg a karácsonyi frissítéshez az a nagy karácsonyfa szép volt), nekem igazából tényleg csak az alapszínnel van komoly problémám. Valahogy túl sötét(mivel fekete, nagyon világos nem lehet  ). Még két pozitívumot: a link választék elsőosztályú(bár van ami már nem él, felül kéne vizsgálni   ), van ami olyan oldalakra mutat, amit sehonnan máshonnan nem lehet elérni, még a google se adja ki. És ez a Klapka György aláírás! Hát ez valami nagyon állat! Amikor először megláttam...    . VÁMHÁZKÖRÚT RULEZ  Na lassan abbahagyom a dícsérgetést, mert mások még azt hiszik lefizettetek

Micho:

--- Idézet ---Más oldalakon sört meg virslit osztogatnak minden látogatónak! Persze csak virtuálisan
--- Idézet vége ---
már az is valami? úgy könnyű, tessék

tényleg próbáljuk a maximumot nyújtani, és amit más akár túlzásnak is tarthat. (pl. vonalkódot nem nagyon találsz nálunk a borítókon, ez a "heppünk", hogy átrajzoljuk, mert csúnya ) szóval ilyen apróságokon is rengeteg múlik, és őszintén örülök, hogy néha ez megfogalmazódik az olvasókban, ezúttal benned.

--- Idézet ---Van egy két olyan oldal, ahol erre nem fordítanak kellő hangsúlyt, és így az olvasás nehézkessé válik, nem tudok "elmerűlni" a műben, mert folyton a fordítói botlásokon mérgelődök.
--- Idézet vége ---

nos igen, ez tényleg zavaró tud lenni    de nem áltatom magunkat a "tökéletességgel", biztos lehet nálunk is (apróbb) bakikat találni, csak mi jól leplezzük  

--- Idézet ---DE: jelszóval véditek, ami nagyszerű megoldás. Emellett "logikus" jelszóval véditek, ami mégjobb. Csakhogy! Én 22 éves vagyok, ám mégsem tudom hogy pl. kiadta elő a Sandokan zenéjét.
--- Idézet vége ---

ez jogos. a válasz, hogy évek óta ez a jelszó, sosem változott,  és bizony azóta rengetegen betöltötték a 18-as életkort. ÁM hogy minden évben frissítsük, az nem megy... és mivel az internet világában élünk, nem kerül sokba a google-n kideríteni a megfejtést annak, aki igazán kíváncsi rá. tehát vedd úgy, hogy ez a jelszós dolog egy sorompó, amivel mi "figyelmeztetünk a tartalomra"  ám aki akar, az "átbújhat alatta".  különben sosem voltunk az igazi jelszavak híve, nem véletlen nem kell mindenféle regisztráció az oldalhoz, hogy képregényeket olvashassanak a rajongók. éljen a szabad világ  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése