HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
TOM1:
Nos, igen ez lenne az első. Más oldalakon sört meg virslit osztogatnak minden látogatónak! Persze csak virtuálisan . Ezen sürgősen javítanotok kell. De komolyan, a tartalommal nekem semmi problémám nincs(persze mindig többet és többet szeretnék ). Ez az a weblap(na jó, egyike azoknak) ahol ha valaki a tartalmat kritizálja, az csak kötözködni akar. Minden általam olvasott képregény tökéletes volt. Tökéletes-értsd: a beírás olyan mintha idehaza nyomtatták volna, a fordítást pedig "nem lehet észre venni". Ez utóbbi az ami az én szememben megosztja az oldalakat: a fordítás minősége. Van egy két olyan oldal, ahol erre nem fordítanak kellő hangsúlyt, és így az olvasás nehézkessé válik, nem tudok "elmerűlni" a műben, mert folyton a fordítói botlásokon mérgelődök. Itt természetesen nem ez a helyzet, ilyen szempontból az oldal, mint mondtam "tökéletes"(szerintem). Igazából nekem csak néhány web-es gondom van. Például: öszintén megvallom, meglátogattam a 18 feletti kategóriát nemegyszer( most irulok-pirulok). DE: jelszóval véditek, ami nagyszerű megoldás. Emellett "logikus" jelszóval véditek, ami mégjobb. Csakhogy! Én 22 éves vagyok, ám mégsem tudom hogy pl. kiadta elő a Sandokan zenéjét. Ezért az 52 éves apámtól kellett megkérdeznem(persze nem tudta mire kell ). Szóval modernizálhatnátok egy kicsit ezt a jelszót.Meg igazából egy nagy gondom van magával a design-nal. Az alapszín. Az egyik konkurens(vagy inkább társoldal?) szerintem elég szép újítást csinált, modern és látványos. Na ez kéne ide is. Persze ez csak az én kis magánvéleményem. Nos, ennyi lenne a negatívum az oldalon. Mint említettem eltörpül a lényeg mellett ez a néhány kellemetlenség.(na ez jó hosszú lett, bocs )
Elf:
Y- Az utolsó férfi... Istenem, éljen! És ezer kösz ezekért a gyöngyszemekért...
Micho:
Peti a yeti, medver38 :
köszi a gratulálciókat, biztosíthatlak benneteket, hogy jól esett nekünk, és alkalomadtán ha kikívánkozik belőletek, jöhet még
--- Idézet ---zóval az oldal mint olyan, első osztályú!
--- Idézet vége ---
íme egy igényes ember üdv neked is, és örülünk, hogy betévedtél, s ezek szerint itt ragadtál
azóta látom, megtaláltad a helyed az Angyalok topikban, megyek reagálni
--- Idézet ---Következő hozzászólásomkor majd azt a néhány negatívumot is beírom
--- Idézet vége ---
hmm.. ezek után, kíváncsi vagyok mi lehet az.... á, már tudom. nincs ingyen sör
TOM1:
Hello! Ez lesz az első hozzászólásom az oldalon, úgyhogy a "botlásokat" nézzétek el nekem. Essünk túl már az elején a "kötelező" dicséreteken zóval az oldal mint olyan, első osztályú! Tényleg van minden mi szem-jájnak ingere(inkább csak szemnek, bár még nem kóstoltam ), a minőségre pedig nem lehet kifogás. De most komolyan, mint "szakavatott olvasó" mondom, nálam ötösre vizsgáztak a magyarításaitok. Mind a fordítás, mind a beírás mögött látszik hogy van munka. Mivel én egy szűklátókörű ember vagyok, így csak a "szuperhős" szekcióról tudok bátran nyilatkozni mert többnyire csak azt látogatom, bár nem mindig. Külön kiemelném a Bosszú Angyalok "népszerűsítésében" vállalt úttörő munkátokat. Egy szóban: Trol, Micho,Farek,Dórika(és persze az egész stáb) . Az, hogy klasszikus bosszúangyalokat magyarosítsatok és ne az "új hullámot", zseniális ötlet volt. Csak így tovább!! Sőt! Most már elvárom, hogy mindig, amikor ránézek a lapra, legyen egy uj Bosszú Angyalai, különben . Hát így elsőre ez egy kicsit ömlengősre sikerült, de legalább őszinte volt. Következő hozzászólásomkor majd azt a néhány negatívumot is beírom(mert persze van az is, de sokkal kevesebb mértékben). További jó munkát!
exactlee:
Jó ez a Háborús Történet, mármint a D-Day Dodgers, honosítsátok a többit is!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése