HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (360/416) > >>

nickfury:
Pókember és csodálatos barátai #1

Erre a rajzfilm sorozatra emlékszem, vagyis csak egy részre.6-7 éves lehettem és mindig azon gondolkoztam hogy a Jégember jéghidja hogy-hogy nem esik az emberek fejére?

A boritó egyszerü de szép.
Képregény: Minden rendben van vele, talán csak az nem tetszett ahogy Bobby Jégemberé változik.
Történet: az nagyon kiszámitható volt hogy Norman visza fog változno Zöld Manóvá és a történet végére nem fog emlékezni semmire.Íde a póénok szerintem jól illeteka képregényhez.
Fórditás/beírás: Szokásosan jó lett. talán pár év múlva énis megpróbálom majd.

Daredevil:
Baró a retro-hét. Jó ötlet pont a tanév végére időzíteni, legalább lesz időm olvasni.
Eddig csak a Pókember és Csodálatos barátait olvastam el, de az piszok mód tetszett. Jól visszajött a klasszilus történetek minden eleme. bobby Amerika Kapitány jelmeze pedig nagyon osztott Tűzcsillag Póknő jelmezével egyetemben. Nagyon jópofa képregény érdemes a folytatásra.

Amúgy időben egy kicsit el vgaytok tájolva. Én még nem múltam 20, de a legtöbb rajzfilmre mindig emlékeztem. Space ghostról pedig eredetileg azt gondoltam, hogy ő az űr-Batman.

Graf-X:
Menjetek a fenébe! Holnap reggel 8 kreditért vizsgázok, aztán 2 szigorlat 2 nap alatt, ti meg jöttök itt a retró-héttel, hogy még véletlenül se tudjak felkészülni!  
Egyébként a Mask (nem a zöldarcú, hanem az autós) meg a Bionic 6 hol marad?

Farek:

--- Idézet ---Pókember és csodálatos barátai #1

Póki régi ismerős, bár én alig láttam vele rajzfilm egészen 2000-ig. Valahogy mindig kiesett, pedig a semic-es sorozatot és egyéb kiadványokat gyűjtöttem. Tehát eről a rajzfilmről egyáltalán nincsenek emlékeim.
--- Idézet vége ---
Ehhez csak annyit fűznék hozzá - hogy egy kicsti haza beszéljek az Angyalokhoz is   - hogy ez a rajzfilmsorozat azért érdekes, mert először itt jelent meg (a későbbi - többek között - Bosszúangyal) Tűzcsillag, s miután itt sikert aratott, utána lett képregényszereplő. Ami azért szerintem érdekes kis csavar.
(Persze mindez nem új annak, aki elolvasta a 101 BA tény dokumentációt a korábbi BA számokban   )

regnar:
Pókember és csodálatos barátai #1

Póki régi ismerős, bár én alig láttam vele rajzfilmet egészen 2000-ig. Valahogy mindig kiesett, pedig a semic-es sorozatot és egyéb kiadványokat gyűjtöttem. Tehát eről a rajzfilmről egyáltalán nincsenek emlékeim.

Borító. A borító letisztult, szépen elrendezett. Különösen tetszik a címfelirat, szerintem jól eltaláltátok a betűtípust, és a formát is.

Képregény. A rajzok nem rosszak, bár néhol aránytalanok a figurák, de ez jellemzője volt a korszaknak. A hátterek néhol elnagyoltak, de nem zavaróan.

Történet. A képen amikor a kutyus gondolkodik azért egy kicsit fennakadtak a szemeim. Talán nem kell olyan komolyan venni a kalandot?   És nem is kellett csalódnom. Ez a "szuperhős" party beteg egy ötlet  Főleg a három, "enyhén testi problémákkal küzdő" pókember volt sokkoló.
Maga a történet nek kiemelkedő, inkább szokványosnak nevezném. Hozza a megszokott akciót, szuperhősök használják rendesen képességeiket, de nem sok újat nyújt. Perzse ez nem von le magából az élményből, tehát alapjában véve jókis pók kaland volt.
Kicsit bután jön ki a képsor, amelyen a pilóta mondja Osborne-nak, hogy van egy kis gond, villám csapott a gépbe (ami ugye kb 0,1 másodperc, és már megtörtént) és a következő képen csap bele. Talán felcserélhették volna. Meg milyen "mindkét motor"? Egy egymotoros gépen?

Fordítás/beírás. Szerintem jól sikerült, érthető és jól szerkesztett mondatokat olvashattam. Egy dolgot retusátlam volna, a "city reservoir"-t talán víztárolónak lehett volna átírni.

Összességében. Elsőre semmi átlagos, de ugyanakkor a közepesnél jobb történet, elfogadható képi világgal. Talán majd lesz izgalmasabb is, ezt kicsit összecsapottnak éreztem, bár a humoros jelenetek és az akció kárpótolt az egyéb hiányosságokért. A beírásra nem lehet panasz, azon nem múlott. Némi fanyalgásom ellenére természetesen elolvasom a következő füzetet is, hiszen Pókember van benne.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése