HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (359/416) > >>

Spidáj:
na én vok az első (míly +lepő hajnali 2 felé   )

Bolygó Kapitánya: nekem nagyon visszaadja a rajzfilm feelingjét és nagyon tetszett. A hab a tortán hogy a rajzfilm végén midnig volt fél perc kb amiben ilyen taáncsokat adtak a föld megmentése céljából és ezt belerakták a comicsba is.
Nagyon bejön remélem van még pár rész  

100%

Troll:
A mai adag retrofriss  :

A Bolygó Kapitánya 1. szám
A Sötét-Víz Kalózai 2/6
Voltron - Az Univerzum Védelmezoje 1/5
Space Ghost Az Urszellem 2/6
Power Rangers 5. szám
Thundercats 1/5

Troll:
Hali.  Örülünk minden új hozzászolónak...

KiD:
Helló!

Gondoltam véleményezem a Voltron képregényt. Meg majd sorban a többit is, ha lesz időm.

A Voltron sorozat nekem abból az időből kimaradt, úgyhogy nem ismeretem idáig a szorit, meg a szereplőket ez biztos von le a történet élvezhetőségéből,de eddig jónak tűnik. Az alapfelállás amolyan Piszkos tizenkettő jellegű, a szereplőkben felfedezni vélek (ha nekiállok gondolkodni rajta) némi Star Wars hatást (hercegnő, két szimpatikus megmentő fiú), de jópofa, lehet ebből mit kihozni. A rajz jó, nem a legjobb, de teljesen rendben van. Ami tényleg tetszett, a karakterek leírása, főleg a két főgonoszé, de mondjuk itt felfedeztem valami tréfásat: Góliát 198 centiméter?

Alighanem Space Gohstról és a Silverhawks képrgényről, majd több mindent írok, hiszen azokat a sorozatokat ismerem is.

Joruto:
Sziasztok!  

A retro-hét valóban Micho fejéből pattant ki és minden azzal a bizonyos retrojunkkal kezdődött... aztán pedig záporoztak mindannyiunkra az emlékek, amikor általunk alig vagy egyáltalán nem értett nyelveken vártuk minden hétvégén ezeket a rajzfilmeket. Asszem mindenkiben maradt pár elfelejthetetlen képsor vagy mondat, mint a thunder - thunder - thundercats vagy hogy egyesített hatalmatokból én vagyok a Bolygó Kapitánya!  
20-on aluliak vagy felüliek, de sokan ezeken a sorozatokon (is) cseperedtünk fel, és azt hiszem egy ilyen 3 éves szülinaphoz mi sem passzol jobban mint némi kis nosztalgia, ami úgy látom, hogy sokatokat elöntött szerencsére, mint minket a keresgélés meg honosítás során. Amikor Micho először elmesélte az ötletét (amelyért ezúton is   ), kábé abból álltak a leveleink, hogy "És arra emlékszel..." és itt egy jó hosszú felsorolás következett.  
A képregényekkel is hasonló korunkban kerültünk kapcsolatba (legalábbis én, az első Semices füzetek révén), bár jó darabig nem is tudtunk arról, hogy ezeknek mind-mind voltak képregényváltozatai. Az X-Men első számára én például azért figyeltem fel anno az újságosnál, mert a logon ott sorakoztak a fejek, köztük Kolusszus, akire azt hittem, hogy a Bolygó Kapitánya...    

A Thundercats, Voltron és Space Ghost mind-mind nagy kedvenceim voltak, a Dark Water sajnos nekem kimaradt, legalábbis nem emlékszem rá, de itt az ideje, hoyg képregényben megismerjem!  

A Pókember és Csodálatos Barátai pedig számomra a legmeghatározóbb képregényes rajzfilm volt, talán azért, mert ez volt az első. Nagyon-nagyon-nagyon nagy kedvenc volt, minden hétvégén délelőtt erre vártunk, hogy megkezdődjön. Ugyan a sztorik nem voltak komolyan mélyenszántóak, de az átalakuló szoba, Jégember átváltozása vagy akár a kutyus mind szerves részei a "fíilngnek".  

A képregény amúgy az egyik epizód adaptációja, és ez az egyetlen egy szám jelent meg belőle, tehát nálunk is ennyi lesz csak olvasható. Akkoriban azt hiszem még nem volt olyan nagy divat a már eleve képregényből készült filmekből meg rajzfilmekből újra képregényt készíteni.
Bár ha jól tudom, a rajzfilm az idén 25 éves, és ez alkalomból a Marvel is előrukkol valamivel, szóval ki tudja...  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése