HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (320/416) > >>

regnar:

--- Idézet ---ebben a témában láttam egy nagyon jó filmet, "a brazíliai fiúk" címmel. ismeritek?
--- Idézet vége ---

Persze    

Micho:

--- Idézet ---Amúgy ha Hitler Argentínába menekült is,már rég megnyiffant. 
--- Idézet vége ---
ebben a témában láttam egy nagyon jó filmet, "a brazíliai fiúk" címmel. ismeritek?

geomayler:
Ha szándékos volt,akkor jó. Én még nem hallottam magyarul a georgiait a grúzra. Hadd szenvedjenek csak az angolok, hogy az USA tagállamról van-e szó vagy Grúziáról. Mi legalább meg tudjuk különböztetni,mert bevallom én először az amerikaira gondoltam,mikor olvastam. De egy szón nem akadok többet fenn,mert különben jó lett.  
(A rajz is jó,ha elfelejti az ember,hogy kiket ábrázol.  )
Amúgy ha Hitler Argentínába menekült is,már rég megnyiffant.  

Micho:

--- Idézet ---Sztálin nevében a Dzsugásvili georgiai nyelven azt jelenti, hogy egy ’zsidó ember fia’.
--- Idézet vége ---
akkor mégse ő a Zsugás Vili a parkból?  

Zerit:

--- Idézet ---a Koba név magyarázatánál szerintem az grúz akart lenni az a georgiai
--- Idézet vége ---
tulajdonkeppen igen, csakhat a ket szo egy-es-ugyanazt a fogalmat fedi  azzal, hogy ujabban a "georgiai"-t hasznaljak, illetve probaljak hivatalossa tenni... mig a konyv egy regi kiadas az 1950es evekbol

meg egy adalek, most talaltam a neten:
Sztálin nevében a Dzsugásvili georgiai nyelven azt jelenti, hogy egy ’zsidó ember fia’. Így hívták azokat a zsidókat, akik a Dzsuga szigetről jöttek, bár georgiai nyelvben egy másik szó: uria jelenti a zsidót.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése