HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
Galen:
--- Idézet ---Ne viccelj, tök jó lett
--- Idézet vége ---
A pecsét is...
geomayler:
Sztem nincs itt tévedés,mint a képrgényben is elhangzott, a titkos fegyverre utaltak. Mivel senki nem tudja mi lett volna, valószínűleg az atombomba,ezért én nem látok ellentmondást, max. a V3-nál.
Az orosz hanghatások nem úgy lettek beleírva,gondolom az eredeti volt,nem?
Egy hibát találtam a Jegyzet részben: a Koba név magyarázatánál szerintem az grúz akart lenni az a georgiai,ami azért is fura,mert később a nagy betűs könyvcímnél már grúz van. Amúgy tényleg jó volt ez a doksi,meg az egész fordítás is,főleg a Skorzenyes rész volt nekem is új.
Én is szívesen olvasok II. vh-s témákat, nem volt gyenge ennek a sztorija. Mondjuk meglátszik hogy orosz írta.
Zerit:
Gabe, igazad van
nem vagyok szakertoje a kornak, igy csak az angol jegyzeteket forditottam le es neztem at hitelesseguket
a v3 illetve v4-nel ezt atugrottam, mivel azt hittem, hogy csak egyszeru tovabbfejlesztesei a v1-nek es a v2-nek es ezt a hitemet az angol jegyzet is megerositette, hat ez van
nem veletlenul biggyesztettem oda a vegere: A tevedes joga fenntartva!
Punkológus:
Nekem is tetszettek a kiegészítések, hisz a világháborút és az egész korszakot szeretem (persze csak így majd 70 év távlatából). Én nem is tudtam Skorzeny párbajsebesüléseiröl. Mind a képregény, mind a kiegészítés jó lett
Gabe:
Tényleg nagyon jó lett a képregény, és a végén a doksik nagyon jól néznek ki, tisztára mintha II. vh-ból származnának. Kár hogy ilyen rövid lett a képegény , szívesen olvastam volna még. Egy apró megjegyzés a doksikhoz: A V3 az nem rakéta hanem egy nagyhatótávolságú ágyú, amivel a francia partokról lehetett volna lőni Londont, de az építkezés méretei miatt a szövetségesek mindig felfedezték, és lebombázták, majd a partraszállás végleg törölte a projectet. A V4-et meg homály övezi, de sokak szerint az atombomba lett volna, de az nagyon gyerekcipőben járt a németeknél (szerencsére), de a többi magyarázat az korrekt. Kéne még hasonló képregény
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése