HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (319/416) > >>

mellettem:
Sziasztok! Új tag vagyok, és nagyon tetszik az oldal!! Télleg király, h ilyenre megtudtátok csinálni, és hogy vannak egyáltalán akik foglalkoznak ilyesmivel. Talán a 18 karikás képregényekből lehetne kicsit több is. (ez több ember kívánsága is) De egyébként az egész oldal tök jóó!!! Fan leszeek!

regnar:
Ülj ide, beszélgessünk!

Szerintem ez pont nem a gyerek részlegbe való, inkább a 18+ részbe. Na annyira azért nem , de az biztos, hogy sokkal több van benne, mint egy egyszerű gyerekkönyv. Érdekes volt, itt-ott humoros, és rengeteg rejtett dolog van benne.
Legalábbis egy középiskolai dráma-órát simán lehetne rá építeni. a rajzok kifejezetten tetszetősek voltak, nem hivalkodóak, nem nyomták el a szöveget, de megfelelően szolgálták.

Köszönet érte, én élvezettel olvastam el.

Zspider:
Miután igéret szép szó csak betartom és pótlok. Most sietek Superman filmre, de azért megkell köszönöm azt a képregényet amit még én is ismertem ezek közül. Ez nem más mint a SpaceGhost!
Gyerek koromban szeretem ezt és igazi klassziks volt. A jelmeezeshős akinek olyan nagy felszerelése volt amivel mindent meglehetet oldani. Persze volt két hű kisérője akik a kötelező domino maszkot hordták az arcukon. Az ellenség mindig buta volt és vesztett. Nem hinném, hogy a testvéreim valaha is megérthetnék ezeknek a hangulatát, de nem baj elég ha én értem.
Ami a képregényt illeti először a rajzra térnék rá ami nagyon találó. Nem, hogy gyönyörű, de még érdekesen részletes tud lenni. Ami hátrány az a figurák és maga a kéi világ ami erősen Star Wars után érzésű.
A sztori érdekesebb tészta. Megtorló hangulat az egész. Mégis tetszik. Tudom, hogy semmi köze sincs az eredeti Űrszellemhez, de annyira jó volt látni a hős megszületését. A szófordulatok mint aa "a szelleme azóta is itt kisért" komolyan letaglozó stilust alkotott. Furcsa és magával ragadó. Nem a régi gyerek koromat hozta fel hannem egy új felnötesebb életérzést és így is remek volt az egész.
Nagyon hállás vagyok ezekért a szép percekért. Köszi és üdv!

geomayler:
A címet már hallottam,de nem láttam,rákeresek.

Punkológus:
persze, de könyvben természetesen jobb.

Nemrég találtam egy érdekes könyvet, valami Stefan Niemayertöl vagy valami ilyen neve volt. Azt taglalta benne, hogy nincs bizonyiték Hitler halálára, vagy is ami van az feletébb homályos. Sajnos mint minden történelmi dokumentumkönyv, ez is lehet akár áldokumentum könyv is. A források legtöbbje, az egyszerü olvasó szemszögéböl ellenőrizhetetlen.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése