HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (318/416) > >>

Micho:
halihó, na ez meglepett, egy Dagobert fan   (valami komoly rajongó vagy? gyűjtöd az itthoni sorozatot is?)
kösz a véleményt  remélem eltaláltam a szereplők nyelvezetét, próbáltam hasonulni a régi füzetek feelingjéhez
bár vagy 3 éve, Karácsonykor már rámozdultam egy Donaldra  azt láttad a HZs-n? (gyerek szekció) most derült ki amúgy számomra, hogy mérföldkövet fordítottam, ugyanis abban jelent meg először Dagobert, a Karácsony a Medve-hegyen sztoriban

--- Idézet ---Life & Times of $crooge McDuck meg is van az Egmonttól
--- Idézet vége ---

na ez derék  én nemrég ártottam bele magam, de nagyon megtetszett, hogy ennyire szépen, részeltesen kidolgozott múltja van az öregnek.  
 fontolóra is vettem, hogy elkészítem a Life & Times-t, de aztán láttam, hogy van jópár kiegészítő "feledik" rész plusz minden rész végén egy-két oldalas szerzői kommentár, dokumentáció...   amit szintén jó lenne beletenni, anélkül nem is érdemes megcsinálni. de az baromi nagy munka lenne.   úgyhogy egyelőre letettem róla, és ha lesz a jövőben valami kacsás, akkor szintén Don Rosa történetre lehet számítani  

Scarf:
Ez szuper! Dagobert bácsi a példaképem  
Főleg ha Don Rosa írja (a Life & Times of $crooge McDuck meg is van az Egmonttól  ), mer' szerintem ő tudja a legjobban visszahozni Dagobert múltját. Itt is sikerült, az egyetlen nőt akit szeretett McCsip  
Jó volt Micho, kösz! Remélem még fogsz csinálni jóóó sokat!

Micho:
Frissültünk!

•Dagobert Bácsi - Az Érme

Gorgonita:
A csiko szereti, hogy csiko
 A gyerek szereti, hogy gyerek
 A madár örül hogy, madár
 Mindenki szereti, hogy az ami
 de leginkább a majom.
 A majom agyonunná magát,
 ha valami más volna.
 Ez a kedvenc részem, az Ülj ide, beszélgessünk-ből. Itt rögtön magamra ismertem belőle.  
 Egybként az egész hangulatos volt. Mintha egy művész nagypapa mesélne unokájának a világról.  

Micho:
köszi a méltatást   ugyan nem vagyunk 18 karikásra specializálva, de azért rendszeresen beesik egy-két ilyen mű  de ha többre vágytok, akkor ajánlom figyelmedbe a C4A nevű honosító oldalt... oda regisztrálnod kell, és ha méltónak találtak, akkor tölthetsz tőlük  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése