HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
Micho:
halihó, na ez meglepett, egy Dagobert fan (valami komoly rajongó vagy? gyűjtöd az itthoni sorozatot is?)
kösz a véleményt remélem eltaláltam a szereplők nyelvezetét, próbáltam hasonulni a régi füzetek feelingjéhez
bár vagy 3 éve, Karácsonykor már rámozdultam egy Donaldra azt láttad a HZs-n? (gyerek szekció) most derült ki amúgy számomra, hogy mérföldkövet fordítottam, ugyanis abban jelent meg először Dagobert, a Karácsony a Medve-hegyen sztoriban
--- Idézet ---Life & Times of $crooge McDuck meg is van az Egmonttól
--- Idézet vége ---
na ez derék én nemrég ártottam bele magam, de nagyon megtetszett, hogy ennyire szépen, részeltesen kidolgozott múltja van az öregnek.
fontolóra is vettem, hogy elkészítem a Life & Times-t, de aztán láttam, hogy van jópár kiegészítő "feledik" rész plusz minden rész végén egy-két oldalas szerzői kommentár, dokumentáció... amit szintén jó lenne beletenni, anélkül nem is érdemes megcsinálni. de az baromi nagy munka lenne. úgyhogy egyelőre letettem róla, és ha lesz a jövőben valami kacsás, akkor szintén Don Rosa történetre lehet számítani
Scarf:
Ez szuper! Dagobert bácsi a példaképem
Főleg ha Don Rosa írja (a Life & Times of $crooge McDuck meg is van az Egmonttól ), mer' szerintem ő tudja a legjobban visszahozni Dagobert múltját. Itt is sikerült, az egyetlen nőt akit szeretett McCsip
Jó volt Micho, kösz! Remélem még fogsz csinálni jóóó sokat!
Micho:
Frissültünk!
•Dagobert Bácsi - Az Érme
Gorgonita:
A csiko szereti, hogy csiko
A gyerek szereti, hogy gyerek
A madár örül hogy, madár
Mindenki szereti, hogy az ami
de leginkább a majom.
A majom agyonunná magát,
ha valami más volna.
Ez a kedvenc részem, az Ülj ide, beszélgessünk-ből. Itt rögtön magamra ismertem belőle.
Egybként az egész hangulatos volt. Mintha egy művész nagypapa mesélne unokájának a világról.
Micho:
köszi a méltatást ugyan nem vagyunk 18 karikásra specializálva, de azért rendszeresen beesik egy-két ilyen mű de ha többre vágytok, akkor ajánlom figyelmedbe a C4A nevű honosító oldalt... oda regisztrálnod kell, és ha méltónak találtak, akkor tölthetsz tőlük
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése