HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (317/416) > >>

Galen:

--- Idézet ---Viszont még mindig megvannak a régi Kinder tojásokokban talált figuráim pontosabban egy Donald      és egy Szaki Dani  
--- Idézet vége ---
És a régi Donald rágóra ki emlékszik még...abban képregény volt mindig...

Micho:

--- Idézet ---Mit meg nem tud az ember. Úgy látom utána kell olvasnom a történetüknek...
--- Idézet vége ---
bizony, sokkal összetettebb ez a Kacsa-univerzum meg amit tudni lehet róla, mint ahogy elsőre gondolná az ember...  
engem most pillanatnyilag megragadott a dolog, kicsit elmélyültem benne  találtam is egy érdekességet, amin ugye nem lepődünk meg

a magyar kapcsolat - Lukács Endre

regnar:
Hát ezt nem tudtam.    Én azt hittem, hogy az egész társaság egyben létezett mindig. Mit meg nem tud az ember. Úgy látom utána kell olvasnom a történetüknek...
Viszont még mindig megvannak a régi Kinder tojásokokban talált figuráim pontosabban egy Donald      és egy Szaki Dani  

Micho:

--- Idézet ---Köszönet a képregényért, néha jöhet még, ha akad
--- Idézet vége ---
szívesen   azt tudtad, hogy Kvákk kapitány nem hivatalos szereplő?  ugyanis őt pár szereplővel egyetemben ('Bikli' asszonyság, Vebi, stb) csak a Duck Tales rajzfilmhez találták ki?  

regnar:
Dagobert Bácsi - az érme.

Hú, tényleg, volt dagobertes rajzfilm is a Disney összeállításban - mondtam magamban először, amiokr megláttam a frissítésben a képregényt. Szerettem a történeteiket, főleg Kvakk kapitányt. Az ifjú mormoták kézikönyvét pedig szerintem még MacGyver is olvasta  
A történet teljesen visszaadja a rajzfilm hangulatát, pergő és vicces. Nem is tudom, hogy hány történetben kergette Dagobert bácsi az a bizonyos elsőnek megkeresett érmét.
Köszönet a képregényért, néha jöhet még, ha akad, jó kikapcsolódás volt számomra. (Meg ha esetleg van Goofy, vagy Gumimacik az is jöhet   )

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése