HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (316/416) > >>

Micho:

--- Idézet ---Persze, hogy olvastam a Karácsony a Medve hegyen-t. Említi is Don Rosa az első 50 évben. Pontosan ott ér véget Dagobert eredete. Azt a könyvet vegye meg mindenki!!! A legigényesebb magyar kiadás!
--- Idézet vége ---
várj, nekem most esik le, hogy ez megjelent magyarul    linket tudsz adni róla, a magyar kiadásról?   komolyan, én még nem is hallottam  
még ilyet, jó hogy nem kezdtem el honosítani
utánanéztem egyébként a gyűjteményemben, a Donald Kacsa '95-ös évfolyamának egyik számában lement a Life & Times 0. része, "Tízcentes végzet "címmel
amiben Mágika visszamegy az időben, hogy elvegye a kis Dagoberttől a szerencsetallérját. aztán, asszem a '97-es évfolyamban, amikor az újságban a Dagobert 50. évfordulót ünnepelték, 3 számon keresztül összefoglalták a Life & Times kötetet... és azt hittem, ezzel ennyi, mert a sorozatban több részt én nem láttam belőle, csak a 0-kat.

amúgy vicces kijelenteni, de határozottan így van, hogy a Walt Disney képregények a legstabilabbak MO-on, hisz idestova vagy 20 éve, folyamatosan lehet kapni ilyen-olyan (Micky Egér, Miki Egér, Mickey Mouse, Donald Kacsa) címen. és asszem '97 óta kéthetente!! (fényes papíron  ) jelenik meg, mindenféle ajándékokkal mellékelve.
...ebből következik az, hogy sajnos semmi "jogalapunk" nincs így a honosításra  hisz mint írtam, rengeteg sztori már megjelent (így ki tudja, lehet feleslegesen dolgoznék) és most is stabilan megjelenik... szal ellentmondana az Underground alapvető eszméivel. A Donalddal semmi gond nincs, nem kell szerencsére "támogatnunk", és buzdítalak Scarf, hogy vedd te is az újságot  (Mikit én is kevésbé bírom amúgy, mind a kacsák kalandjait)

--- Idézet ---Még pár éve is lehetett venni a PeCsában egy idős nénitől, aki Bécsből hozatta,
--- Idézet vége ---

legalábbis ezt mondta  lehet, csak trafikos volt a vénasszony és előkerült az ezeréves dugi áruja... nem volt hasfájásod?  

Scarf:
Persze, hogy olvastam a Karácsony a Medve hegyen-t. Említi is Don Rosa az első 50 évben. Pontosan ott ér véget Dagobert eredete. Azt a könyvet vegye meg mindenki!!! A legigényesebb magyar kiadás! Egy szinten van a Képes Kiadó Rejtő képregényeivel, csak a lapja nem fényes.  Amúgy a Donald Kacsa mgazint nem veszem, mert abba benne van Miki meg sok olyan arc akit nem bírok. És regnar ötlete arról, hogy legyen Gumimaci és Goofy az jóóó!  De ha már Goofy, akkor inkább Max legyen!
Ja és a witch nem lenne rossz ha nem lenne tele tinilányos baromságokkal...  De a rajz nagyon szép!
Ki az a Bubbles? Puszedli?

kaine:
A Donald rágót imádom!!! Még pár éve is lehetett venni a PeCsában egy idős nénitől, aki Bécsből hozatta, de már Bécsben sem gyártják sajnos. Pedig mindig vagy százat vettem tőle egyszerre, emlékszem. A papírját kiskoromban gyűjtöttük a bátyámmal, rá most jött rá újra és nekifogott újra eBayről.    Jó látni a régi papírjait. Még nagyok voltak, nem ilyen kicsik, mint később.
Ha valaki tud valahonnan szerezni még Donald rágót, vennék tőle!  

Ez a nő annyira nem aranyos. Vegyétek meg (ki) a Powerpuff Girls the Movie DVD-t és az extrákban ott van, aki a hangját adja Bubblesnek. Na ő nagyon ari.    

regnar:
Bizony-bizony, hol lenne a világ magyarok nélkül   . Tényleg nem meglepő a dolog, de jó tudni.

Donald rágó hatalmas volt, az íze még mindig a számban van. Nem ezek a pici téglák voltak, amelyekből még a reklámban is kettőt vesznek be (akaor miért nem gyártják akkorára, hogy egy is elég legyen...  ) haenm gyerekként alig fért be a számba.
Meg volt valami versecske is: "réges régen nagyon régen, Donald rágót rágott Reagan"    legalábbis oviban nyomtuk ezerrel.  (kicsit off - de a nagy király a Kent Turbo rágó volt a kocsis képekkel        nekem 51-es sorszámtól 160-ig megvan az összes -utána elvétve, 51-es előtt viszont még nem is láttam képet... az érdekelne ha esetlen valakinek lenne ilyen sorszámú...)

Függetlenül a csajtól, aki tényleg aranyosnak néz ki, nekem a Witch nem igazán jött be, ha jól emlékszem talán két-három füzetet vettem a kezembe...

Micho:
és ha már Disney, ilyen jó nő is rajzolja a történeteket  

interjú Elisabetta Melaranci-val

a csaj rajzolja most a WITCH képregényt és ezzel kapcsolatban járt nálunk, ha jól értettem. nagyon szimpatikus a cikk alapján, szereti a szuperhősöket és a fantasy képregényeket is

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése