HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (304/416) > >>

Gorgonita:
Ötletes, hangulatos. A borítón a srác, olyan mint egy mini Luke Skywalker mini fénylámpával. De jó a csodalámpás hasonlat is!  
 Ezt az Éjszakai Őrség ötletet forgalmazni kellene a játékboltokban. A szülők is, a kölykök is imádnák. Már ha nem eleve egy létező licenszet népszerűsít a kiadvány.
 A betűket mindig érdemes, ahol és amennyire a buborék és a formátum engedi nagyobbra venni.  
 A történetről majd később, egyenlőre csak annyit, hogy eddig király!   Kíváncsivá vagyok, mi sül ki belőle...

dancsi:
hi

Tényleg jó lett ez az új képregény, gartula Chi-nek...   és szerintem egyáltalán nem igaz, hogy gyerekes, és a betűk sem voltak kicsik talán egyedül csak a dobozon nemnagyon tudtam elolvasni a szöveget, nehéz lesz majd így ráismernem a játékboltban.. Nemt'om ti hogy vagytok vele de engem Joey nagyon emlékeztet Jamie-re és a csodalámpájára..., bár ez lehet csak valami téves/tévés beidegződés.
biztos ki fog derülni a későbbi részekben, de azé' megkockáztatnám megkérdezni, hogy  akkor  Joey szobájában van két darab egyirányú interdimenzionális kapu? Vajon mitől jelent meg a lila köd Joey takarója alatt? vajon minden szobában vannak ilyen átjárók?? Nah de egy szó mint száz, tényleg nagyon jó és mégegyszer gratula Chi-nek a csodás minőségért és várjuk a folytatást...

Gabe:
    Na ez az amire vártam!  

Ez iszonyatosan cuki... nem is tudok mit mondani, kétszeresen is hasra vagyok esve:
- Az Image előtt a rajz- és a sztori miatt...    
- Chi előtt pedig a honosítás mínősége miatt, a magyar szöveg is tökéletes de a beírás se semmi: amikor először megláttam  plüssállatok dobozát, igencsak leesett az állam...     (egyetlen bajom van csak, amit muszáj felhoznom:    néhány helyen a betűk nagyon kicsik voltak, igaz még olvasható, de pici)
A képregény máris feljött a személyes toplistám dobogójára.

(Ha valaki azzal jön hogy gyerekes vagyok, akkor oké, ezekért a történetekért megéri annak lenni  )

Megyek is elolvasom mégegyszer!

Micho:
Frissülés!

•Oroszlánok, Tigrisek és Medvék #001

Gabe:

--- Idézet ---Lassan elkészül egy következő hasonló (állatos) képregény is, remélem az is elnyeri majd tetszésedet.
--- Idézet vége ---
Na Azt[/font] én már nagyon várom... Engem teljesen magával ragadott, iszonyú aranyos   .

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése