HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
Gorgonita:
Ötletes, hangulatos. A borítón a srác, olyan mint egy mini Luke Skywalker mini fénylámpával. De jó a csodalámpás hasonlat is!
Ezt az Éjszakai Őrség ötletet forgalmazni kellene a játékboltokban. A szülők is, a kölykök is imádnák. Már ha nem eleve egy létező licenszet népszerűsít a kiadvány.
A betűket mindig érdemes, ahol és amennyire a buborék és a formátum engedi nagyobbra venni.
A történetről majd később, egyenlőre csak annyit, hogy eddig király! Kíváncsivá vagyok, mi sül ki belőle...
dancsi:
hi
Tényleg jó lett ez az új képregény, gartula Chi-nek... és szerintem egyáltalán nem igaz, hogy gyerekes, és a betűk sem voltak kicsik talán egyedül csak a dobozon nemnagyon tudtam elolvasni a szöveget, nehéz lesz majd így ráismernem a játékboltban.. Nemt'om ti hogy vagytok vele de engem Joey nagyon emlékeztet Jamie-re és a csodalámpájára..., bár ez lehet csak valami téves/tévés beidegződés.
biztos ki fog derülni a későbbi részekben, de azé' megkockáztatnám megkérdezni, hogy akkor Joey szobájában van két darab egyirányú interdimenzionális kapu? Vajon mitől jelent meg a lila köd Joey takarója alatt? vajon minden szobában vannak ilyen átjárók?? Nah de egy szó mint száz, tényleg nagyon jó és mégegyszer gratula Chi-nek a csodás minőségért és várjuk a folytatást...
Gabe:
Na ez az amire vártam!
Ez iszonyatosan cuki... nem is tudok mit mondani, kétszeresen is hasra vagyok esve:
- Az Image előtt a rajz- és a sztori miatt...
- Chi előtt pedig a honosítás mínősége miatt, a magyar szöveg is tökéletes de a beírás se semmi: amikor először megláttam plüssállatok dobozát, igencsak leesett az állam... (egyetlen bajom van csak, amit muszáj felhoznom: néhány helyen a betűk nagyon kicsik voltak, igaz még olvasható, de pici)
A képregény máris feljött a személyes toplistám dobogójára.
(Ha valaki azzal jön hogy gyerekes vagyok, akkor oké, ezekért a történetekért megéri annak lenni )
Megyek is elolvasom mégegyszer!
Micho:
Frissülés!
•Oroszlánok, Tigrisek és Medvék #001
Gabe:
--- Idézet ---Lassan elkészül egy következő hasonló (állatos) képregény is, remélem az is elnyeri majd tetszésedet.
--- Idézet vége ---
Na Azt[/font] én már nagyon várom... Engem teljesen magával ragadott, iszonyú aranyos .
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése