HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (305/416) > >>

chi:
Köszönöm a folyamatos véleményeidet, ezekből lehet érezni, hogy érdemes folytatni   A képregény végét nem árulom el, de azért olyan nagy csavarra nem kell számítani, ez egy könnyedebb történet. Lassan elkészül egy következő hasonló (állatos) képregény is, remélem az is elnyeri majd tetszésedet.  

Gorgonita:
Mivel ennyire rá akarják venni az állatok a csajt az ellenfél megölésére gondolom az lesz a csattanó, hogy nem teszi meg, nem hagyja hogy eluralkodjon rajta a bosszúvágy. Bár nem túl újszerűi ötlet, azért ezzel a befejezéssel kibékülnék a képregény egyedi hangulata miatt.
 Képileg továbbra is magávalragadó, ezúttal a pillangós rész vitte a pálmát.

Amikor azt mondják hogy az őrző meghalt, azt gondolom a másik varjúra értették, mert az anyuka a dokinéni szerint rendbe fog jönni. De ez egy pillanatra bezavart.

Utánna amikor a kutya elszalad, hogy ne neki kelljen elmondani ami történt, a madár meg idegesen toporog hogy hogyan tegye meg az nagyon jól eltalált kis jelenet. A kutyák tényleg sunyítanak, a madarak meg körbeszaladgálnak amikor idegesek.  

Az is poén volt, hogy ha már istennő gyorsan vart magának egy kosztümöt.

Gabe:
Frissülés!

Vadmacska 4/6

Erac:
Nekem is a HALÁL a kedvencem a korongvilágból. Könyvből van egy rész, ami róla szól:D Nah azt magyon szeretem. Meg a Discworld 2 játékban is jó arc:D Főleg mikor filmsztár lesz

talgaby:
Látom, nem csak nekem a kedvencem a leghalálibb figura, akivel eddig irodalomban találkoztam.   Kár, hogy ilyen keveset szerepelt...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése