HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
Micho:
--- Idézet ---HOGY MIIIII???!!!
A főoldal nekem nem jelez ki semmit! Felkerült a SF #0?! Ezt meg kell néznem!
--- Idézet vége ---
minő meglepetések vannak mára
hát igen, Ash szemfüles volt, Troll még bütyköli a frissítést, kis kódhiba támadt. ezért nem lett jelezve a fórumon.
++
Ash:
ha nem gond, ismételd meg a hozzászólásod a scifi/akció topikban, mert oda fog kerülni az SF, és hogy együtt legyen a többi véleménnyel csak másold ki. köszi... túl gyorsan olvastad el
talgaby:
HOGY MIIIII???!!!
A főoldal nekem nem jelez ki semmit! Felkerült a SF #0?! Ezt meg kell néznem!
Ash:
Köszönet a Street Fighter képregényért!
Nagyon rulez!
de a hír hangvétele kissé cinikus (már bocs, lehet nem direkt).
Van PS2m, Egy X-box dobozolva, de az SNES mindig be van kötve a TVre, és a Street Turbo szinte ki sincs véve belőle. Őrült partykat lehet vele nyomni, és halálra alázzuk vele egymást. Pedig lenne DOA, vagy Tekken is a terítéken.
Ezért is THX +1* a képregényért. Nem is hallottam róla ...
Zerit:
--- Idézet ---Hogy a Sztálin vs. Hitler mennyire komoly szerintem kórfüggő is. Gondold el ha egy fiatalabb valaki olvassa el, akinek fogalma van a vh.-ról csak kevés; hány fajta kérdést tehet fel a képek láttán:
--- Idézet vége ---
nos igen, tobbek kozt ezert dobtuk ossze a vegere a jegyzeteket, gondolva a fiatalabb olvasokra, akik valoszinuleg inkabb pokembert es tarsait olvassak elkerulve ezt a kis remeket -- magyaran felesleges volt a munkank
az irodalmi klasszikusok kepregenyes valtozataval az a bajom, hogy azt inkabb konyvben olvassa, aki olvasni akarja
ismeretterjeszto jellegu kepregenyek pedig otletesek, mas honlapon is fellelheto 1-2, csak fura mod nincs ra igeny, ezert kerdes, hogy belefogjunk-e egy ilyen honositasba, amit a kutya sem ugat meg...
hegyitomi:
--- Idézet ---
--- Idézet --- A Háborús történeteket nézted már? Az általam elkezdett Háború antológia (Hálódark) és a Háborús történetekből a D-Day Dodgers - Akik Ellógták A Partraszállást (Sci-fi Fantasy Akció) szerintem elég komolyan vette a témát.
--- Idézet vége ---
--- Idézet vége ---
Néztem és le is töltöttem. Az-az igazság, hogy az utóbbiegy hétben olyan töménytelen mennyiséget töltöttem le, hogy az elolvasásuk sok időt fog igénybe venni. Igyekszem az itt található képregényeket előre venni, hogy mielőbb (épitő jellegű) kritikával szaporítsam hozzászólásaim számát!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése