HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
Micho:
--- Idézet ---engem a fantasztikus hősök (X-men Pókemember, Fantom és társai)
--- Idézet vége ---
Fantomot annyiban védeném be , hogy ő nem szokványos szuperhős, hisz nincs szuperképessége, és renegteg történelmi témájú kalandja van
nézd meg EZTa szekciót, és ezen belül pl. a 1032b, 1037, 1193, 1226-os részeket
Zerit:
nos, en pl szivesen belefognek egy ilyen kepregeny honositasaba, mar van kiszemelt aldozat fuggetlenul az olvasokozonseg visszajelzesetol vagy annak hianyatol, ugynis ha szorakoztato a honositas, akkor az elobbi mar nem is erdekel
azonban nincs kapacitas ra, sorozataim futnak, amikkel foglalkozni kell, azt meg nem szeretnem, hogy tulvallaljam magam es befejezetlen munkak keruljenek fel a honlapra
nameg persze, nekem is ott a maganeletem es a melo...
esetleg figyelmedbe tudom ajanlni meg a hzs-s Gaiman gyujtemenyt... ugyan nem szepirodalmi adaptacio, de nem is szuperhosos kocsonya, hanem sokszor elgondolkodtato temakat feszeget...
hegyitomi:
--- Idézet ---nos igen, tobbek kozt ezert dobtuk ossze a vegere a jegyzeteket, gondolva a fiatalabb olvasokra, akik valoszinuleg inkabb pokembert es tarsait olvassak elkerulve ezt a kis remeket wink.gif -- magyaran felesleges volt a munkank d.gif
--- Idézet vége ---
Az is lehet, hogy aki elolvassa az nem jelzi a fórumba. Vagy lusta letölteni. Legalábbis ezt mondom a magam példájából. Én már fél évvel ezelőtt is jártam ezen az oldalon de akkor még nem tudtam, hogy lehet letölteni, online olvasni meg sávszélesség függő lementeni egyesével meg körülményes .
--- Idézet ---az irodalmi klasszikusok kepregenyes valtozataval az a bajom, hogy azt inkabb konyvben olvassa, aki olvasni akarja
--- Idézet vége ---
A tény, hogy a Képes Kiadó sorra adja ki őket ennek ellentmond. Persze a legideálisabb ha valaki a regényt is elolvassa. Persze ezért nem kárhoztatom a mai fiatalokat. Néha ha megnézek egy-egy történelmi játékfilmet én is majdnem elalszom. Ma már az dívík, hogy felszeleteli, kiírtja, lelövi, leszúrja stb. Ezek a filmek egy kicsit lassúak mai szemmel.
--- Idézet ---ismeretterjeszto jellegu kepregenyek pedig otletesek, mas honlapon is fellelheto 1-2, csak fura mod nincs ra igeny, ezert kerdes, hogy belefogjunk-e egy ilyen honositasba, amit a kutya sem ugat meg...
--- Idézet vége ---
Nehéz dió. Persze ha meg nincs honosítva a lehetőség sincs meg, hogy elolvassák. Etől függetlenül Neked lehet igazad, hiszen a közelmúltban kiadott Szigeti veszedelem akkorát bukot mint az ólajtó. Persze a magyar piacon 10000 példányban kiadni egy képregényt megelhetősen felelőtlenség.
Micho:
--- Idézet ---Kösz, Micho, akkor ezért nem látom még mindig? Ezt muszáj lesz megnéznem, a kiretusálása egy rémálom lehetett.
--- Idézet vége ---
mostanra már jónak kell lennie, az üzenőfal rendetlenkedett, egyelőre kiiktattuk...
megjegyzem, hogy esedékes lett volna az Oroszlánok, Tigrisek és Medvék 3. része ebbe a frissbe, de az uccsó pillanatban szerencsére észrevettem, hogy hiányzik egy oldal... úgyhogy majd a következőben lesz, ha pótoljuk
talgaby:
Kösz, Micho, akkor ezért nem látom még mindig? Ezt muszáj lesz megnéznem, a kiretusálása egy rémálom lehetett.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése