HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
Zerit:
--- Idézetet írta: beigli69 ---Meddig megy a történet ?'45 utánig, vagy megáll a háború kitörésekor ? Esetleg a fal lerombolásáig ?
--- Idézet vége ---
koszi a velemenyt
az elso 8-9 fuzet, amit a hzs-ra terveztunk 1929 majus 1-el bezarolag foglalkozik az esemenyekkel
amugy az iro-rajzolo 1933-ig tervezte a regenyfolyamot, azaz 24 fuzetet... eddig 12 fuzetnel tart
Korovjov:
Üdv,
máshova nemigen tutm beírni, de az utóbbi egy-másfél hét fissítéseihez nagyon szorosan kapcsolódik:
Kedves fordítók/beírók! Nem tudom, használható megoldás-e (ehhez én hülye vagyok), de ha olyan névre bukkantok, aminek magyar jelentése van, szerintem inkább ferdítsetek bele egy-két betűt, mert elég sokat rombol a történet élvezhetőségén, ha a főgonozt Baleknak vagy Grappának nevezik, illetve ha a főmacsó, mint egy rossz paródiában, a Kanos nevet viseli (ezt a helyiek közül max. az elképesztően emelkedett hangvételű Tarotban tudnám elképzelni, és még ott is a fejemet fognám). Így nem csak a karaktereket, de vaszeg a képregényt sem igen tudja szegény egyszeri olvasó (én) komolyan venni...
A Shaun of the Dead-ért ellenben csonkolom mindannyiótok kezét, de tőből... hatalmas a cucc, amolyan Clerks konra Night of the Living Dead. Pipecség
Szevasztok, hey.
Szerk: nagynénikém térgyekalácsán a pattanás, az a Tesco Gazdaságos.
beigli69:
Tegnap végre eljutottam a Berlin 3. részének elolvasásáig. Köszönet érte az elkövetőknek. Jó egy ilyen valós történelmi eseményeket bemutató művetolvasni.
Meddig megy a történet ?'45 utánig, vagy megáll a háború kitörésekor ? Esetleg a fal lerombolásáig ?
joegery:
Hali!
Köszönet Dórikának és talgabynak a Tarot 09 -részét remek volt!
Gery
Galen:
Köszönjük.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése