HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
Troll:
Örülök hogy megnézted a galériát Zodiak mester... Küldj egy csomagot a te rajzaiddal, és a benne leszel a következő frissítésben. Szerintem jól beleillenek a rajzok a fanart részlegbe, és ha úgy érzed, hogy megalázta, az csak az én hibám. Erac nem kérkedett a képeivel, mondta is, hogy csak időtöltésként rajzolgatott, nem volt bővebb, vagy felettes koncepció.
talgaby:
1. Egy HZS-tag. AKi egész jó érzékkel nyúl a honosítandó dolgokhoz.
2. Ha látnád, miket művelt grafikában... A 300-al pl. nagyobbacska csodát tett.
3. Leonardo is elkezdte vhol...
4. Miért, ki csinálja azt?
Zodiak:
Néhány kérdés, amire nem várok választ:
1. Ki az az Erac mester? (najó ezt azért sejtem)
2. Miben mester?
3. Miért rajzol, ha nem tud?
4. Miért kell szegényt megalázni az internet nyilvánossága előtt?
Ha ő maga volt, aki kitette a hálózsákra a képeit (ahogy sejtem), akkor néhány tanács (szintén nem várok sem választ sem köszönetet ):
1. A jó rajzokhoz két út vezet: soksoksok gyakorlás, vagy tanulsz egy megfelelő (valódi) mestertől és soksoksok gyakorlás
2. kockás lapra nem rajzolunk! (még gyakorlásképpen sem!!!)
3. ha már kockás lapra rajzoltál, szkennelés után javíthatnád a rajzaidat, hogy ne úgy nézzenek ki, mintha a házikedvenced megcsócsálta volna őket
4. az igazi nagysághoz rögös és kíméletlen kritikáktól terhes út vezet. ha nem bírod a kritikát a sötét oldal elragad! (de komolyan!)
Troll:
Frissültünk: Sam & Max #002 - A Szent Hegy Meggyalázása
Galamb:
Hát igen, a Berlinben most sem csalódtam. A fűre lépni tilos poén tényleg ütött, és sikerült visszaadni azt a "bizonytalanság-hangulatot", amit a városban/országban terjedő politikai ellentétek szűltek, ami sajnos már a családokban is gondokat okoznak! Remek volt a a beírás, fordítás (Mondjuk szwsz a "Dammen und Herren" lefordítva jobb lett volna, de ez tényleg apróság), úgyhogy köszönet érte!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése