HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (239/416) > >>

jacsev:
elöször is bocs hogy eddig semmit sem jegyeztem de eddig a gép elött eltölthetö idöm csak arra volt elég, hogy a képregény mániám csillapítsam , de most rem. picit több lesz és még pofázni is sikerül,
a fent említett mániám nélkületek nem alakult volna ki ( ez nem szemrehányás) és most meg már nem lehetnék, meg nélkületek ezért kösz az önzetlen melót, amit véghezvisztek,
egy véredény, nekem jobban bejönnek az olyan képregények amik nem a dc- és a marvel, szuperhös klonjai, itt most ezeket a fantasztikus négyes bosszú angyalai stb, ill szuperman, meg, batman stb, inkább a holló és miller(300), ill a topcow féle szép lányok, + randaszörnyek, féle,
szal ezeket, jobban szeretem olvasni
ez egy vélemény, amiért mindig rimánkodtok, hozzáteszem totál joggal,
na csö

eagle:
Ja, és a Red Sonja-nak is örültem, bár lehet, nem ide kéne írnom a köszönetnyilvánítást. Azért csak köszi érte!

Gorgonita:
Berlin: Ez a rész is tetszett. Köszönet érte. A fűre lépni tilos poén nekem is tetszett. Annál jobban ültek aztán ellenpontozásként a drámaibb részek. És az újságíró elgondolkozós, elgondolkoztatós jelenetei is hangulatosak volt. A gyakori szereplő és nézőpontváltás is segít megőrizni a történet utazás a múltba hangulatát. Történelemórának sem utolsó. Kedvet kaptam egy kicsit a léghajók után olvasni.

Konrad:
Berlin:

Nagyon tetszett, igazán érdekesnek találom. Ritka az ilyen képregény számomra.
A fordítás és beírás tökéletes. Várom a folytatást!  
Köszönet érte!  

gomi:
Sziasztok!

A Haláli hullák hajnala és a Brlin harmadik része nagyon király volt, az egyiken jót nevettem, míg a másikban azért komolyabb szállak is vannak, amiken el lehet gondolkozni. Jó fordítás és beírás, köszönet érte!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése