HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (236/416) > >>

Gorgonita:
Troll az ajánlód a Batmanos átkötéssel, és az UFÓ-s poénnal felért egy Minden Más HálóZsák képregénnyel.    (Megjegyzem én még csak 1x láttam ufókat X-aktákban és azok is halottak voltak.)

Troll:

--- Idézetet írta: Zodiak ---Troll Lehet, hogy szavadon foglak
--- Idézet vége ---
Fogjál!

Zodiak:
Troll Lehet, hogy szavadon foglak
Erac Aha, tudom mi a fanart. Elég sok doujinshi-t olvasgatok, mert azok néha jobbak mint az eredeti. Na azok minőségi FanArtok. Nyilván a fanart legyen bármilyen jól vagy rosszul sikerült is mindenképpen az eredeti elismeréseként lát napvilágot, és az ilyen erőfeszítéseket mindenképpen díjazni kell, csak én szeretem kritizálni azt, amihez egy kicsit értek. Ennek - és csípős stílusomnak - ellenére remélem építő jellegűnek értékeled előző hozzászólásomat.
Talgaby műszaki és művészeti  A DeviantArt említésétől is feláll a szőr a hátamon  

//Na látjátok, hozzá tudok én szólni olyan témához ami érdekel...//

talgaby:
(Hmmmm... természettudományi kar, vagy műszaki vonal...? Egy megjegyzésed miatt erre a kettőre tippelnék...)
Egyébként a FanArtos megjegyzést megerősítem, elég elmenni a deviantArtra... oda se csak a legjobb amatőr művészek raknak fel képeket. Ha már vki ezzel tölti az idejét, hát ossza meg nyugodtan. ;( Egyébként  a képeket megnéztem, annyira nem vészesek.  A végefelé akadnak csinosabb darabok is.

Erac:
Hello, Zodiak, a mester címszót csak trolltól kaptam, gondolom érezhető, hogy nem áll túl szoros kapcsolatban a nevemmel, nem kell mindent komolyan venni. Én nem érzem, hogy megaláznám magam a képekkel, mivel mindegyik kb egy 3-4 perces időintervallumban készült, amikor már eldurrant az agyam pl két differenciálegyenlet között, meg hasonlók. Kockás lapra még soha életemben nem rajzoltam, majd ha feltalálják kipróbálom. Ettől függetlenül, ha lesznek még firkáim, vagy vmi normális képem, azt továbbra is felrakatom az oldalra. Amúgy még az érdekelne, tudod-e mit jelent, hogy FanArt? Ha körülnézel pár oldalon a hasonló nevű részlegekben (nem feltétlenül képregényes oldalakon), lehet elvisz majd a szívinfarktus miket látsz, mégsem panaszkodik miatta senki. Szóval szuszah    És várom a köv. véleményt

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése