HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
BADam:
Látom senki sem szól hozzá a Sam and Maxhez, hát én megteszem . Szóval az van kéremszépen hogy KIRÁLY! Nagyon jó a Micho által készített borító, jó a fordítás is (jó hogy nem próbáltátok lefordítani a monster-es szóviccet!). Szokásosan pihentagyú és őrült a történet, egy Sam and Max történettől nem is várnék mást. Mégilyet? Még ilyet!!!
Korovjov:
Troll: Hjamm, az a bonyolult szövegvilág nem vonja el az ember figyelmét
Személyes tipp: Herbie Hancock, the one and only
Troll:
Megcsináltam a póklány boritót, meg hozzá a belső címfeliratot (ezekkel még nem bír el Archie), aztán a sam&max-ben pár igazítást (sörlabdafelirat, nyuszifülek), utána megnéztem egy "studio 60"-t, aztán rájöttem hogy fél kettő van... Gondoltam előkészítem a frissítést, és ha már előkészült ki is tettem. Buheráltam 3 kisképet a főoldalra, aztán már csak a a szöveget kellett megírni (az szokott sokáig tartani)... Ezek után beájultam az ágyikóba... oszt. ööö jónapot.
(Ja és majdnem végig republic-ot halgattam. Próbáljátok ki egész jól lehet mellette dolgozni.)
Sepi:
Vagy pedig kis szürke lények álltak a hátad mögött és ők manipuláltak.
Egyébként meg is akartam jegyezni, hogy jó kis hosszú estéd volt tegnap, vagy csak ilyen korán keltél?
Troll:
Úgy tűnik hajnalban 3 és 4 óra között, más tudatállapotban leledzem.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése