HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (229/416) > >>

Archant:
Úgy legyen, úgy legyen

Blixxxa:
Ja, csak nyálat...

Zerit:
ez az Blixxxa!  pusztuljon a honosito fergese

na, ezert remelem befejezzuk a thief of always-t is, mert ez egy jo kis tortenet
egy Zodiak nem csinal nyarat

chi:

--- Idézetet írta: talgaby ---Negatív kritikával nincs semmi gond, de légyszi tényleg fejtsd ki, miért nem tetszik... mert azért csak munkát tett be e vki, és szerintem annyit megérdemel, hogy annyit megtudjon, mi a gond vele.
Különösen, hogy chi-é az egyik, és nem volna jó, ha elkeseredésében abbahagyná... Nekromantát akarok...!
--- Idézet vége ---

Szívesen várom a negatív kritikákat is, legalább tanulok belőlük. Szóval ne aggódj talgaby, lesz még Nekromanta.  

Blixxxa:
Nekem pl. semmi sem tetszik... Azt sem tudom, mi a francnak honosítotok egyáltalán úgy képregényt, hogy nem végeztek elötte a KSH-val (gyk. Központi Statiszkaki Hivatal) egy országos felmérést, hogy kinek mit kéne csinálni. Ki a fene kiváncsi a ti hülye stílusotokra, meg hogy mit szerettek! Meg még van képetek ebbe a fórumba is irogatni, amikor ez a mélyen tisztelt publikum részére van fentarva. Meglátszik, hogy nagyon ráértek. Inkább honosítanátok ezerrel, amiért fizetünk titeket! Na! Ugyehogymegmondtamatutit. Mostaztánjólbeolvastamneszenektek!  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése