HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (228/416) > >>

ati:
Sziasztok!

Most találtam ide a honlapra, és egyből egy kérdéssel kezdeném: nem tervezitek lefordítani a City of Heroes képregényeket? Szuperhősös képregény, itt egy link, meg lehet nézni és le lehet tölteni mindet.

http://www.cityofheroes.com/comic/download.html

Én mondjuk még csak kibogarászom a történetet, de fordításra nem vállalkoznék, pedig lenne ismerősöm, akit érdekelne magyarul

Galamb:

--- Idézetet írta: Sepi ---Külön jó volt benne, hogy most már egyre többször tünnek fel a visszaemlékezések a korábbi történésekre, amelyekkel sikerül egy kicsit jobban körülírni az adott kort.
--- Idézet vége ---
Én is erre gondoltam az új Berlin rész olvasása közben, nagyszerű volt, mint mindig. Köszönet érte.

beigli69:
Az Öröklét Tolvaja:
HURRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Nem is reménykedtem benne hogy ez a mű felkerül vaha is a honosítások közé.    Kb. 1 éve olvastam, amikor valahol megjelent a hír hogy kiadják képregényváltozatát. Most pedig itt van teljes életnagyságban, és ráadásul szeretett anyanyelvünk ékes szavaival.
Mind grafikailag, mind szövegügyileg tetszik. Nem tudom hogy a fordító olvasta-e a könyvet, de le a kalappal előtte.
Akinek meg nem  tetszik, szíve joga, csak ne oly hangnemben fejezze ki nemtetszését, hogy elveszi az alkotók kedvét az egésztől.  

Az Állatos füzet meg nagyon jó ötlet annó nekem nem volt meg,de a gyermekeimnek nagyon fog teszeni. Kérlek valamikor folytassátok mejd ezt is.

Köszönet a munkátokért!

Archant:
Nagyon érdekes a története. Minden gyerek álma egy ilyen vákció ház lenne.
Beírás/Fordítás nagyon jó lett

chi:

--- Idézetet írta: Zerit ---na, ezert remelem befejezzuk a thief of always-t is, mert ez egy jo kis tortenet
--- Idézet vége ---

Nekem is tetszik, úgyhogy mindenképpen folytatom.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése