HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (230/416) > >>

Zerit:

--- Idézetet írta: Zodiak ---Hm... majd kitalálok vmi elég gusztustalan visszavágást, de addig is elköszönök, remélem mindenki megelégedésére Troll tudja törölni az accountomat...
Mellesleg, mivel e-mailt még mindig nem kaptam, ahova anyagot küldhetnék, így sztrájkba kezdek, és csakazértsem mutatom be egyedi zsenialitásomat, egyen titeket a méreg
--- Idézet vége ---
ez egy intelligens hozzaallas
okokat ne keressunk, csak fejjel a falnak  na minden jot es tovabbi fejlodest kivanok

Archant:
Én csak annyit tennék hozzá, hogy nem frissithetjük állandóan ugyanazt, hisz mindenkinek más-más képregény sorozatot bír.De mint tudjuk néha elkellenek az új projectek is, sosem tudhatja az ember, hogy az olvasok épp mikor kaphatnák rá, lehet, hogy a tervezettnél nagyobb sikerket érhet el egy kisebb sorozat.
És hát elégnagy az olvasó tábor ezért több generáció is van, nem csak a "nagyoknak" kell képregényeket gyártani. Én Speciel örültem ennek a tanítócélzatú képregénynek, unokaöcsémmel elleszek majd vele

--- Idézetet írta: Zodiak ---Hm... majd kitalálok vmi elég gusztustalan visszavágást, de addig is elköszönök, remélem mindenki megelégedésére Troll tudja törölni az accountomat...
--- Idézet vége ---

A negatív vélemény nyilvanítással semmi baj, de azért az nem mindegy hogy milyen módón.

Zodiak:
Hm... majd kitalálok vmi elég gusztustalan visszavágást, de addig is elköszönök, remélem mindenki megelégedésére Troll tudja törölni az accountomat...
Mellesleg, mivel e-mailt még mindig nem kaptam, ahova anyagot küldhetnék, így sztrájkba kezdek, és csakazértsem mutatom be egyedi zsenialitásomat, egyen titeket a méreg

Zerit:
ha nem tetszik valami, akkor nem tetszik... ezzel semmi gond, mindenkinek mas izlese van
sot az sem baj, ha a nemtetszeset megosztja masokkal, talan a csomagolassal akadhat ne'mi gond

Erac:
Zodiak, ha nem tetszik, akkor miután megosztod velünk rajzaidat, igazán hozzádobhatnál egy saját képregényt is, hadd tudjuk meg, mi az igazán jó. Amúgy meg nem értem mi a baj pl a barkerrel. A rajzok elég elvontak, de tökéletesen megy a képregény hangulatához. A történetével nem sok baj lehet, hiszen Barker  Az állatos dolog meg tetszik nekem, ez a szám pont megvolt anno. Szóval szerintem jó minden.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése