Zodiak:
Gondolj arra, hogy gyerekek is látogatják az oldalt, az állatossal pl. rájuk gondoltunk. Ha nem tünt volna fel, van gyerek részleg is.
Miért hiszik azt egyesek, hogy az oldal csupán az ő személyes igényeinek a kielégítésére van? Tudod mit, könnyítsd meg a dolgunkat: lökjed mi kell, mi meg igyekszünk csak és kizárólag azzokal foglalkozni a jövőben. Ez a többi elégedetlenkedőre is vonatkozik. Pláne hogy szintén nagyon szépen kifejtetted hogy mi a problémád. Látom, hogy igyekszel eleget tenni annak a kérésnek, amit pár hónapja szemét és aljas módon "kizsaroltunk" sokakból a sztrájkal, de inkább ne erőlködj tovább, mert úgyse megyünk sokra a "véleményeiddel".
Ehh, és bár egyik mostani képregényben sincs benne a kezem, de ez még nekem is szarul esik (nyugi, olvastam az aláírásodat, úgyhogy sikeresen meg is nyugtattál ). Az utóbbi pár hónapban jópár HZs tagnak ment el a kedve ettől a hobbitól. Az efféle "vélemények" meg csak rátesznek még egy lapáttal.
No nem baj, demokrácia van, és ráadásul mi hoztuk a saját fejünkre a bajt azzal, hogy a fórumozásra buzdítunk mindenkit, úgyhogy nyugodtan írjatok csak továbbra is bármit.
Tényleg Zodiak, nem te voltál az aki a sztrájk topikban megköszönted az eddigieket, és közölted hogy a továbbiakban nem kivánod látogatni az oldalt?
Á, már meg is van:
Csatlakozván az előttem szólóhoz, ez úton megköszönöm eddigi munkátokat.
További jó sztrájkolást, viszlát és kösz a halakat - mert engem ugyan ne zsaroljon senki, még akkor sem, ha megérdemli a tiszteltet! A tiszteletem itt véget is ért. Tudom velem nem veszítetek senkit, de nem is ezért írom.
Amit csináltok az a gyerekes hiszti szintjét súrolja. Nagy csalódás ez nekem, és tudom, hogy még sokaknak.
Kár, hogy nem váltottad be az igéretedet. Nembaj, majd én valóra váltom helyetted, legalábbis a magam számára: a kezelőpulton le lehet tiltani egyes emberek hozzászólásait, amik így az adott felhasználónak nem fognak megjelenni. Ha volna valami nekem szánt mondanivalód, akkor azt ezek után priviben tedd, mert másképp nem fogom észrevenni.
Mielőtt felkapnád a vizet (ami különösebben nem érdekel), olvasd el mégegyszer az aláírásodat