HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
Zerit:
a harom pont szvsz azert nem lett volna jo, mert felbeszakitunk vele gondolatot vagy mondatot vagy epp a kopni/nyelni nem tud poziciot jelezzuk vele
ebben a konkret esetben pedig folyt beszelgetes
lehet, hogy hasonloan kellett volna megoldani mint az elozo reszben, mikor a bubiba belemszatak a hangeffektusok, pl a puskaropogas
de szerintem az ures bubi is eleg kifejezo ilyen esetekeben
beigli69:
Köszi a választ Zerit ! Én is valami hasonlóra gondoltam, de a rajzoló legalább 3 pontot tehetett volna abubikba ( mindig az igények)
Zodiak:
--- Idézetet írta: talgaby ---Vigyázz, ha sokat kéred, még tényleg komolyan fogom gondolni. Nincs felhasználó, akit figyelmeztettünk volna bármiért, és nem hiszem, hogy pont most kezdenénk el. Hisz itt nincsenek házik-- ööö... izé... úgyis tudja.
--- Idézet vége ---
ÓÓÓÓ igen! Legyél kemény, azt szeretem...
De most komolyan! Egy kicsit sem zavar, hogy szarráoffolom ezt a csodaszép topicot? Azért már minimum egy figyi jár! Amúgy hány warn után törlitek a loginom, és blokkoljátok az IP-met (nem mintha ez utóbbi sokat érne )? Csak puszta kíváncsiságból kérdem *kiskutyatekintet, heves szempillarezgetéssel*...
Személy szerint senkivel semmi bajom, de nem szeretem, ha olyan helyen is van loginom, ahol nem szeretném. Szal dear TG (ejtsd: tídzsí) mennyit ér meg neked törölni a loginomat? Kapsz egy kakós csigát, na? És a hét végéig nyár lesz...
//Nekem az is okés ha Géb csinálja, de akkor neki küldöm a kakaósbigát...//
Zerit:
orom latni, hogy kialakult egy kis olvasokozonsege a berlinnek is
koszi a visszajelzeseket
--- Idézetet írta: beigli69 ---A 16. (?) oldalon a bubik direkt üresek ??
--- Idézet vége ---
az utolso harom bubi direkt ures, ugyan mindenki sejtheti, hogy mit tartalmazhatnak
a haboru zaja es a tavolsag miatt csak annyit latunk, hogy szovaltas van a ket szereplo kozt, de nem "hallhatjuk" oket, valoszinuleg ezt akarja erzekeltetni a rajzolo ezzel
Punkológus:
Én is éltetném azt a nagyszerű ötletett, miszerínt kerüljön fel a HZs-ra A Természet Csodái. Nekem is jó pár része megvolt/megvan belőle, de az első részt sohasem tarthattam a kezemben. Igaz, most sem , de legalább elolvashatom. Így visszanézve nagyon jól eltalálta a készítő az arany középutat. Nincs tele száraz szakmai szövegekkel, ugyanakkor nem is gügyög, nem nézi hülyének a gyerekeket. Hol láthatnánk ma olyat, hogy egy állatokról szóló könyvben vér is van vagy holttestek? És mégis olyan kiadvány ez, hogy szívesen a gyerekem kezébe adnám (ha lenne gyerekem).
UI.:Ja és ebböl tudtam már kiskorom óta, hogy mi is az a rozsomák
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése