HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (224/416) > >>

Zerit:

--- Idézetet írta: galamb ---Hány részt terveztek belőle honosítani?
--- Idézet vége ---
elwooddal ugy egyeztem meg, hogy az elso 8 fuzetet csinaljuk meg, tulajdonkeppen a Berlin, City of Stones "fejezetet"... ez kb. kitolti meloval a 2007 elso felevet
azutan meglatjuk, ujbol egyeztetunk, hogy belefogjunk-e a kovetkezo fejeztebe a Berlin, City of Smoke-ba, amit meg Lutes sem fejezett be...

Galamb:
Zodiac, ha nem akarsz ide írni, hát ne tedd és kész.
 A Berlin meg úgy jó ahogy van! Nekem tetszettek, hogy nem voltak szövegek a bubiban. Ez az író tud valamit. Hány részt terveztek belőle honosítani? Vagy folyamatosan, amíg kell a népnek? Az jó sokáig lesz, remélem!

Troll:
Najó... akkor hagyjuk abba ezt a témát és beszéljünk inkább Berlinről.
Nem érdemes túldimenzionálnunk.    

horjb:
Jah, ismerem az ilyen kis ficsúrokat, csak a szájuk nagy. Kap egy tolót az arcába, aztán másnap már nyitja előtted az ajtót mikor suliba mész.  

Erac:

--- Idézet ---Ha valaki lát errefelé egy admint vagy egy moderátort, szólhatna neki, hogy töröljön az adabázisból! Két hét személyes nyárcsinálással meghálálnám! A legutóbbi képregények akkor is száksz...

Hey!!!
Hogy a pi***ba lehet, hogy még egy nyavalyás warn-t se kaptam! (Nemhogy karmát, ahogy az normálisan lefordított IPB fórumnál előferdül)?

WAAAAARNT AKAROK!
--- Idézet vége ---

Valószínűleg azért nem törődik veled a kutya sem, mert senki nem vesz komolyan. Egy toporzékoló óvodás szintjén vagy kb. Biztos rengeteg fórumon csinálod ugyen ezt, és borzasztó büszke vagy magadra. Vagy azt élvezed, hogy bannolnak, és te akkor is visszajössz, mert akkora király vagy? Hát az sem nagy teljesítmény.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése