HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (226/416) > >>

talgaby:
Vigyázz, ha sokat kéred, még tényleg komolyan fogom gondolni.  Nincs felhasználó, akit figyelmeztettünk volna bármiért, és nem hiszem, hogy pont most kezdenénk el. Hisz itt nincsenek házik-- ööö... izé... úgyis tudja.

Zodiak:

--- Idézetet írta: talgaby ---Hm, de akkor már tényleg elmondhatnád, hogy kb. mik azok, amik tetszenek...
--- Idézet vége ---
Nade talgaby! Ahhoz, hogy jobban megismerj, már minimum egy vacsorameghívással kellene kezdened!

--- Idézetet írta: Zodiak ---...nem a fordítókkal/beírókkal, fordításokkal/beírásokkal volt bajom (azzal soha) hanem maguk a képregények (pl a legutóbbiak) nem az én ízlésem, amellett vártam volna az ígért folytatásokat...
--- Idézet vége ---
Ha valaki lát errefelé egy admint vagy egy moderátort, szólhatna neki, hogy töröljön az adabázisból! Két hét személyes nyárcsinálással meghálálnám! A legutóbbi képregények akkor is száksz...

Hey!!!
Hogy a pi***ba lehet, hogy még egy nyavalyás warn-t se kaptam! (Nemhogy karmát, ahogy az normálisan lefordított IPB fórumnál előferdül)?

WAAAAARNT AKAROK!

beigli69:
Berlin:
Danke Schön !! Nagyon jó kis rész ismét. Tökéletes munka !  
A 16. (?) oldalon a bubik direkt üresek ??

Gorgonita:
Berlin:
Köszi az újabb történelem és rajzórát. Most már nem ragoznám, de ez mindig egy élmény.

gomi:
Üdv mindenkinek!

Lehet rossz helyre írom, de nemsokára órán kell lennem  Szóval a Berlin 4. része nagyon jó lett, fordulatos a sztori és könnyen el lehet képzelni az akkori helyzetett, eléggé valósan ábrázol és szerintem ez az ami nagyon megragad benne. Köszönet ezért a számért is!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése