HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (223/416) > >>

talgaby:

--- Idézet ---inkább tanulj helyesírást
--- Idézet vége ---
Nem kell neki, azért vagyok én itt.
--- Idézet ---Bocs, a Berlin hidegen hagy
--- Idézet vége ---
Nem baj, mesélhetnél vmit a maradék ötszázvalahány képregényről is...

Blixxxa:
     Zodiak!!!    

A görögök mondták jól. Ők respektálták...

(mind a 300 -an)

Galamb:

--- Idézetet írta: Zerit ---elwooddal ugy egyeztem meg, hogy az elso 8 fuzetet csinaljuk meg, tulajdonkeppen a Berlin, City of Stones "fejezetet"... ez kb. kitolti meloval a 2007 elso felevet
azutan meglatjuk, ujbol egyeztetunk, hogy belefogjunk-e a kovetkezo fejeztebe a Berlin, City of Smoke-ba, amit meg Lutes sem fejezett be...
--- Idézet vége ---
Köszi a választ! A következő részben (City of smoke) új szereplők szerepelnek már, vagy a mostani karakterek élete folytatódik tovább. Én főleg arra leszek kiváncsi, ahogy ezek az átlagemberek hogyan fogják átélni, amikor a háború már a város utcáin zajlik. Remélem el jut odáig az író (vagy már eljutott).

Zodiak:

--- Idézetet írta: Erac ---Valószínűleg azért nem törődik veled a kutya sem, mert senki nem vesz komolyan. Egy toporzékoló óvodás szintjén vagy kb. Biztos rengeteg fórumon csinálod ugyen ezt, és borzasztó büszke vagy magadra. Vagy azt élvezed, hogy bannolnak, és te akkor is visszajössz, mert akkora király vagy? Hát az sem nagy teljesítmény.  
--- Idézet vége ---
A saját fantáziálásodat ne erőltesd rám légyszi, inkább tanulj helyesírást. Kössssz pá...

--- Idézetet írta: horjb ---Jah, ismerem az ilyen kis ficsúrokat, csak a szájuk nagy. Kap egy tolót az arcába, aztán másnap már nyitja előtted az ajtót mikor suliba mész.  
--- Idézet vége ---
Na gyere kűggyed azt a tolót békaarcú! Eddig én sem személyeskedtem, de ha a kisiskolás pisiseknek ez kell, csinálok én műsort...
Figy apafej, milyen név az hogy horjb? Ember vagy te, vagy háztartási gép? Az előtolásról majd beszélgetünk, ha kaptál személyit, addig pipa!

--- Idézetet írta: Troll ---Najó... akkor hagyjuk abba ezt a témát és beszéljünk inkább Berlinről.
Nem érdemes túldimenzionálnunk.    
--- Idézet vége ---
Nem-e? Engem itten fenyegetnek! Beszélhetnénk inkább arról, h mikor törlöd a loginomat? Bocs, a Berlin hidegen hagy (ha érted a célzást  ) Tessen törölni még ma, és a továbbiakban nem rontom itt a légkört. Becsszó, meg kiscserkész, meg nyárcsinálós, meg ilyenek. A képeket majd még kűldöm, de szkennelés alatt állnak... (Hú ezt tök normálisan hangzott , kezdek kiesni a gonoszfórumtönkretevődémon szerepemből...)

beigli69:
Kérünk szépen benneteket folytassátok a berlint majd a még meg sem jelent részekkel is...( könyörgő tekintet)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése