HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
Blixxxa:
Bocs ZODI fiú, ez csak az én szerény(telen) véleményem volt. A nevedben nem akarok tetszelegni.
Engem személy szerint nem idegesítesz, jókat mosolygok magamban, mikor a hozzászólásaidat olvasom. Elszórakoztat... Köszi szépen.
Zodiak:
--- Idézetet írta: talgaby ---Nem baj, mesélhetnél vmit a maradék ötszázvalahány képregényről is...
--- Idézet vége ---
Ejj, már megint ismerkedős hangulatban vagy? Mondtam... vacsora! Pussz
--- Idézetet írta: Blixxxa ---Minek? Mind sz*r... Mit mondhatna még?
--- Idézet vége ---
Yeah! Blixxxa a gondolatolvasó! Vagy ez a saját véleményed? Ha megkérlek, nem mondasz véleményt a nevemben megfogadod? Nem? Hiú ábránd... ver a sors...
--- Idézetet írta: galamb ---Sz*rjuk le a csávót szerintem is, majd megunja az írogatást.
--- Idézet vége ---
Picike... most szúrjuk, vagy szarjuk? Az a csillag nem volt teljesen egyértelmű. Olyan szó meg nincs hogy sz*rjuk
De ha megfogadsz egy jótanácsot egy távoli felebarátodtól (ugye milyen hülyén fogalmaz a biblia?), akkor nagy összegben nem fogadsz rá, hogy megunom...
--- Idézetet írta: Archant ---Örülnék ha témát válltalánk, vagy eseletleg a beszélgetést folytassuk a Whata topicba, ne spamoljuk teli a véleményező forumot.
--- Idézet vége ---
Hey Arsaaan baybee! Ez a lényeg don't recognize? Miután egyeseknek a vélemény-nyilvánításommal van gondja, ennek itt a helye. Persze ezzel lehet vitatkozni... hajrá állok elébe. Addig is gyűjtöm a postot
Archant:
Örülnék ha témát válltalánk, vagy eseletleg a beszélgetést folytassuk a Whata topicba, ne spamoljuk teli a véleményező forumot.
Galamb:
Sz*rjuk le a csávót szerintem is, majd megunja az írogatást.
Blixxxa:
--- Idézet ---Nem baj, mesélhetnél vmit a maradék ötszázvalahány képregényről is...
--- Idézet vége ---
Minek? Mind sz*r... Mit mondhatna még?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése