HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (221/416) > >>

Galamb:

--- Idézetet írta: Zerit ---a sorozat 1933-ig tart a nacik hatalomatveteleig,
--- Idézet vége ---
Hmmm, sajnálom, pedig nagyon jó történet, Lutes remekül ragadta meg a lényeget.  Lehet tudni, hogy az úriembernek milyen munkái vannak még? (Próbáltam utánanézni a neten, magyar honlapokon, de nem találtam semmit). Szívessen olvasnék tőle más képregényt is.

Zerit:

--- Idézetet írta: galamb ---Köszi a választ! A következő részben (City of smoke) új szereplők szerepelnek már, vagy a mostani karakterek élete folytatódik tovább. Én főleg arra leszek kiváncsi, ahogy ezek az átlagemberek hogyan fogják átélni, amikor a háború már a város utcáin zajlik. Remélem el jut odáig az író (vagy már eljutott).
--- Idézet vége ---

igyekszek kiszurni a hozzam intezett kerdeseket a nagy forgatagban
termeszetesen a fobb szereplok maradnak es lesz nehany "ujabb" szereplo is. hm, na ezt jol megmondtam... de nem szeretnem leloni a poenokat  pl majd visszater Pola is, az akt modell egy-ket kepkockaig
a sorozat 1933-ig tart a nacik hatalomatveteleig, egyelore 1929 julius-ig van megirva/rajzolva/szkennelve

Archant:
Elöször is Árcsant, nem Arsan. Az hogy kinek mibaja a vélemény nyilvánítássoddál az magánügy, viszont megint csak azt mondom hogy egy véleményező topicban véleményezni kéne, nem pedig ezt vitatni:) Úgy hogy megkérem a kedves válaszololót hogy Off Topicba válaszoljon. Danke.

Blixxxa:
Na ugye... szerintem utáljunk ki innen mindenkit, akinek nem tetszik az utálkozós vélemény. Büntessük meg az egész sztrájkolos, nyavalygós, véleményért esdeklő HZS csapatot! Nesze nektek!

Most határtalan utálatomban közlöm, hogy a héten fejezem be a Raptors 4. (befejező) részét. És hogy igazán szemét legyek, ezt a sz*rt a pofátokba is fogom vágni! Úgy hogy a jövő héten olvashatjátok!   Nesze nektek. Meg a Warhammer Monthly nevű ocsmányság 2. részét is. Hogy én milyen szemét is tudok lenni! Ha-ha-ha-ha! (sátáni kacaj)

Zodiak:
Yuhhhú! Talgaby hallod, van egy rajongóm!

Blixxxa: bármikor...  Igyekszem hozni a szinvonalat.

Itt jegyezném meg, hogy külön topic nyitását szerény személyemnek személyes sértésnek veszek, és a többi topic elleni offolással torolok meg  Kezdem magam egész otthonosan érezni ebben a topicban. Hey! Nem átnevezni!!! (nem kéne ötleteket adnom...)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése