HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (22/416) > >>

Krizli:
Most olvastam a tudástár Disney részében:
"A rokoni szálak egyben megint csak a valóságosságot hangsúlyozzák, azt, hogy itt ki mernek mondani olyan dolgokat, ami sok gyermekmesében, de általában a Disneynál is tabu. Például hogy Niki, Tiki és Viki egyik szülője fiatalon meghalt, a másikuk pedig egyszerűen magukra hagyta a kicsiket még óvodás korukban – így kerültek hivatalosan is a legközelebbi vérrokonuk, Donald Kacsa gyámsága alá."

Ezt a halál + magukra hagyás dolgot honnan vettétek? Abszolút megalapozatlan.

matrixhv:
Köszönöm az új Groo-t.  :worship: Nagy ötlet volt ez a Zakkandor történet.

talgaby:
Nem meglepő, mivel egyedül az olaszok és a brazilok kedvelik. Én nagyon nem is találkoztam azóta vele az angol nyelvű letöltött/kapott gyűjteményemben. Bár amúgy is lehet, hogy nem nagyon erőltetném, ahogyan Brigittát is alapvetően inkább kerülöm, mert náluk nagyon kibukik, hogy az olaszoknál mennyire gyökeresen eltér a családfa az amerikai(/skandináv) változattól, ami félő, zavaró lehet az egyszeri olvasónak.

Vree:
talgaby: Igen, de az önfeltöltő elemes sztoriban csak az olasz név (paperetta) szerepel, tehát végeredményben mégis csak egy történetben fordul a magyar név elő. :)

Egyébként ezt a történetet próbálom rég levadászni:
http://coa.inducks.org/story.php?c=I+TL++577-A&pg=1

Sajnos egyes-egyedül olaszul adták ki, tehát amíg nem találok egy eredeti verziót addig a magyar világ számára félismeretlen marad a figura...

zoli:
Én is köszönöm. Legjobbak. 1, Tarzan. 2,Tell Vilmos. 3, Bűzös borz. 4, a cápás.  :worship:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése