HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
matrixhv:
Köszönöm a Mesélő képek 2-őt, tetszett.
talgaby:
Köszi. Amúgy nem csak ott szerepelt, hanem egy Donald zsebkönyvben is. A számát nem tudom, de az önfeltöltő ruhás sztori volt.
Scarpa úgy lesz, ahogy az amerikaiaknál elérhető. A házi válogatásunk a következőtől nagyrészt hozza majd a Barks – Italia – Rosa – Barks – skandináv sorrendet agy legalábbis összetételt. Hogy az olasz mit takar, az nagyrészt igazából az elérhető angol nyelvű szkenneken múlik. A 2000 utániak igazából nagyon nem fogtak meg (pedig abból rengeteg digitális szken van angolul), így egyelőre a németek angol könyveiből dolgozunk. Amúgy én inkább azt keresem, hogy miket rajzolt Fecchi, imádom a stílusát.
A Dagobert: az első 50 évről tudunk. A Dagobert élete galériájának bevezetőjében a második bekezdés megválaszolja neked a lentebbi kérdéseidet. Nem véletlenül írogatom a sorozatokhoz ezeket a szövegeket. :) Ja, és megvan a szken, kösz, de elég hamar dobnom kellett a fordítását.
Vree:
A "Dagobert bácsi: 80 dollár alatt a Föld körül" fordítójának , talgaby-nak külön szeretnék gratulálni, amiért emlékezett, hogy a 14. oldalon szereplő kacsát Dáliának hívják, annak ellenére hogy a név és a szereplő csak egyetlen magyarul megjelentkötetben (a '93-mas Böhöm-Könyv 3.-ban) szerepelt. :D
Ha már itt tartunk, van rá bármi esély hogy lefordításra kerülhet több régi Romano Scarpa is, pl. amiben Dália először szerepel?
(Segítenék benne ha tudnék de sajnos olasz képregényekhez nehezebb hozzájutni (neten is/eredeti füzetben is) mint az amerikában készültekhez.)
Másik kacsás kérdés: látom hogy felkerült a "Dagobert Bácsi élete" (by Don Rosa) nagy része házi fordításban, de tudjátok gondolom hogy ezeknek van egy hivatalos 1997-ben megjelent fordítása is? (Be is tudnám szkennelni, csak nem tudom hogy áll a jogi oldal most az Egmont-Hungary kiadóval.)
matrixhv:
Köszönöm az új Groo-t. :worship: Hatalmas, mint mindíg.
zoli:
Üdv, na talán ez a hozzá szólás ide illik Aragonés munkái Tényleg NAGYON JÓK. Föleg hogy van öniróniája , és a pár kockából álló szöveg nélküli történtek meg írásához tényleg remek logika kell ,hogy mindenki megértse .Fejlett humor érzéke van. Tényleg magas szintű tudás kell ahhoz egy ilyen sztorit megírjon valaki ;) :worship: Kösz
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése