Szerző Téma: Bosszú Angyalai képregények  (Megtekintve 908936 alkalommal)

0 Felhasználó és 21 vendég van a témában

Nem elérhető kaine

• Hulk
Avengers képregények
« Válasz #771 Dátum: 2006. Május 15., 22:57:22 »
Fenn van nálam az Avengerses sztori folytatása. Spectacular 170.

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #770 Dátum: 2006. Május 15., 18:55:09 »
Idézet
Nem más ő, mint Televízió.
Na, az egészen jól szórakoztam, de ez volt az a pont, ahol besokalltam.      
Squadron Supreme-Squadron Sinister: nem, a vol3-ban szereplő Spektrum nem ez a National Georaphic.   Először az Avengers 69-70-ben jelent meg  a S. Sinister (Bűnös Légió), akik a kozmikus játékos, a Nagymester bábjai voltak egy Kang ellen folytatott játékban, mondván, hogy ő teremtette őket. Aztán valahol a 80-as környékén megjelent a S. Supreme (Legfőbb Légió), egy párhuzamos föld hősei, akikről aztán kiderült, hogy valójában ők szolgáltak alapul a Nagymester csapatához. Szóval ennyi. Egyébként Száguldóval (Whizzer), itthon is találkozhattunk, a magyar Csodálatos Pókember 9. számában, ő volt Ámokfutó (Speed Demon), ahol meg is említi, hogy megjelent neki a Nagymester, és segített neki kikeverni a szupertempó koktélt.

Gorgonita: Bocsi, de a DC-t nem igazán ismerem, szóval arra ne várj. Illetve, talán... hiszen bármikor, bárki összeakadhat(ott) kedvec Angyalainkkal...
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető TOM1

• Kázmér
  • **
Avengers képregények
« Válasz #769 Dátum: 2006. Május 15., 14:02:08 »
És természetesen hogy a Marvel növelje bevételeit,az  Új Nyugati Part Új Bosszú Angyalok Új Factor osztagának Új Force Team-upja mellett indítottak egy másik sorozatot,melynek címe Rejtélyes, Hihetetlen,A Legyőzhetetlen, Csodálatos,Hatalmas, Fantasztikus Bosszú Angyalai, amelyben Carol Danvers is szerepel,ám mivel azóta hozzáment egy ukrán porszívóügynökhöz(a szerelem vak  ),ezért a neve nem Ms. Marvel,hanem Mrs. Storgonivckíj, új tervezésű ruháján pedig(piros-kék pizsama,kívül hordott bugyival) egy nagy S betű virít. Nézzetek utána, biztos találkoztok vele,elég híres képregényszereplő lett. Ja és a haja se szőke már.Biztos megismeritek.Na ő Mrs.Storgonivckij
Amúgy a csapat vezetője D-Man,akinek,mint tudjuk, továbbra is az az egyetlen szuperképessége,hogy irdatlan büdös kipárolgásai még a holtakat is kikergeti sírjukból. Nem is támadták még meg soha őket,mert egyetlen szupergonosz se merészkedett a kúria 100 méteres körzetén belül.Még Doctor Doom3 se, aki pedig igen szegényes szaglóhámmal rendelkezik, ugyanis ebben a sorozatban nem az egész arca sérült abban a bizonyos robbanásban,hanem csak az orra robbant le. Amúgy a kúria se ott van,mint ahol megszokhattuk,hanem egy ótvaros bérház 17. emeletén utalt ki az állam számukra(szocpol alapon) egy két szoba konyhás kis vackot. Edzőteremre nagyon nincs szükség,mivel a lift sose működik,ezért a lépcsőzés karbantartja a csapatot. Szerepel még továbbá egy Tony Flau nevű nincstelen,akinek ugyan az volt a szándéka,hogy több miliós vagyonát arra fordítja,hogy egy legyőzhetetlen páncélt épít magának, ám vagyonát egy szerencsétlenség elvitte. Nem az a szám jött ki a ruletten,mint amire feltette az egészet. Így mivel érdemi haszna nincs,ő hozza fel a tejet és pizzát, illetve viszi ki a szemetet. Illetve a kissé elmeroggyant csapatot gazdagítja egy Lykkelig Gal nevezetű észak-európai bevándorló,aki messiás-komplexusban szenvedő ön- és közveszélyes figura, rögeszméje hogy ő a villámok istene,ezért mindenkit áram alatt tartott vezetékekkel ijesztget, illetve puszta szórakozásból kisemlősöket kötöz miniatűr villamosszékbe. Egyszóval igazi őrült.
Egyik leghasznosabb tagja a csoportnak egy olyan szerkezet,amely ugyan egyszer már megpróbálta meghódítani a világot -megkísérelte létrehozni a Délkeletbal-Parti Angyalok csoprtját,ezzel is növelve a befolyását,ám a rajonogók elfojtották a kezdeményezést,mondván hogy ilyen vacak újságból egy is elég- de később visszaállt régi megbecsülése. Ő az összekötőkapocs az angyalok és a világ között, ő szolgáltatja az új információkat a csapatnak és vele kapcsolódnak ki a tagok. Néha órákig is el tudja szórakoztatni a csapat bármely tagját. Egyszóval nélkülözhetetlen csapattárs. Nem más ő, mint Televízió.

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Avengers képregények
« Válasz #768 Dátum: 2006. Május 15., 12:47:16 »
Idézet
Ja és egy kérdés Gorgonita írásához: ki az a Mach? A Bogár új karaktere a Thunderboltban? Dehát az még 15 év,kb...
De az enyém már az Új Nyugati Part Új Bosszú Angyalok Új Factor osztagának Új Force Team-upja. Ha meg nem akkor Mach Exiles/Angelus dimenzióközi időutazással érkezik!
 Ja ezt kifelejtettem. Lenne egy leszázalékolt inasuk is, valami Clint nevű komornyikféle aki állandóan lázadozna a bérezése ellen, meg olyanokat mondana, hogy ő sokkal jobban vezetné ezt a csapatot, ha lenne szuperereje. De mivel nics neki, marad a portörlésnél.  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Május 15., 12:47:58 írta Gorgonita »

Nem elérhető TOM1

• Kázmér
  • **
Avengers képregények
« Válasz #767 Dátum: 2006. Május 15., 12:25:58 »
Idézet
De azért az a darázsderék az derék.
Ugyehogy ugye?  
Idézet
NYP: Erős iparosmunka.
 HÁHÁHÁ

Idézet
Ez visuont nem a Squadron Supreme, hanem a Squadron Sinister volt
Öööö....  Ez komoly? Több ilyen kis társaság is volt? Az ami a Bosszú Angyalai v3-ban szerepelt "Legfőbb légió" néven,abban nem ez a Spektrum volt? Vagy 20 év alatt térfelet váltott? Mintha ott is gonosz lett volna... Mindegy,sose bírtam ezeket az "erős iparosmunkával" utángyártott figurákat.  
Na most én nem vagyok egy DC-s mester,de Zöld Lámpásra tényleg káros a sárga fény??? Ez komoly?  Ekkora hülyeséget...
Na jó,Tumbrával kapcsolatban még elhiszem,hogy pont azt az univerzumot, pont azt a bolygót, pont azt a földrészt, pont azt az országot, pont azt az államot, pont azt a várost, pont azt a kerültetet, pont azt az utcát, pont azt a épületet, pont azt a helységet és pont azt a percet szemelte ki boldogulása céljából,mint ahol és amikor az angyaloknak is dolga támadt. Micsoda véletlenek.
Igen,ismerem a történetet Vízió világhódító terveiről és hogy ez a NYP próbafutam is része ennek,csak azt nem értem meg,hogy miért nem tűnik fel a társainak,hogy már nem az a "kedves fickó" aki (sose)volt.
Ja és egy kérdés Gorgonita írásához: ki az a Mach? A Bogár új karaktere a Thunderboltban? Dehát az még 15 év,kb...
« Utoljára szerkesztve: 2006. Május 15., 12:28:05 írta TOM1 »

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #766 Dátum: 2006. Május 15., 10:53:53 »
Á én sokkal jobb Nyugati Party-t össze tudnék hozni.
 Ms. Marvel -csapatvezető, ha már kihagyták az NA-ból.
 Hadigép -tűzerő, múltbatekintő tapasztalat
 Mach -még egy kis tűzerő, volt bűnöző rizikófaktor státusz csipetnyi komorsággal
 Amazon - erős fickó és humorfelelős státutusz
 Valaki aki még sose volt -újoncstátusz

Azt hiszem el is adom az ötletet a Marvelnek, azután majd honosíthatjátok.  

Nna rövid leszek:
 Rhodes dokumentáció: Tetszett, mindig is érdekelt honnan a kerekter. Várom a Fekete Lovagost is külön fémkard-fotonkard magyarázattal.
 NYP: Erős iparosmunka. Új cím, régi karakterekkel. Az én ötletem jobb.  
 Retro: Nem olvastam végig mert nekem túl retro darázsderék ide vagy oda. De azért az a darázsderék az derék.

Mindig lenyügöz mennyi mindent lefordítotok nekünk BA vonalon.   Bár DC fronton is így jönne az áldás. Mert a JLA-t, New Gods-t, vagy Green Lanthern-t is el tudnám viselni ebben a mennyiségben. Kedvenc sf soroztaimról már nem is álmodozva.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Május 15., 11:03:28 írta Gorgonita »

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #765 Dátum: 2006. Május 15., 08:50:14 »
nickfury: na azért...  

Tom1: Örülök, hogy nem kellet csalódnunk, végül csak kerekedett egy jelentős méretű értékelés. Ez visuont nem a Squadron Supreme, hanem a Squadron Sinister volt, a kettő nem összekeverednő. Spektrum doktorra az UV fény pedig inkább olyan , mint Zöld Lámpásra a sárga.
Thundra azért van itt, mert ekkortájt a saját világa megsemmisült, és nem találta helyét köztünk. De azóta már újra boldog.
Az pedig, hogy Vízió itt idegesítŐ: nosmindennek van oka, de odáig még sokára érünk el...

Nem elérhető Dórika

• Asterix
  • **
    • http://
Avengers képregények
« Válasz #764 Dátum: 2006. Május 13., 11:09:24 »
Üdv!

Idézet
És igen, remélem, hogy hamarosan jön a GVH is.

Ha előzetes tervekbe nem kavar bele a sors, és egyebek, a következő frissítésben olvashatjátok a folytatást!

Nem elérhető TOM1

• Kázmér
  • **
Avengers képregények
« Válasz #763 Dátum: 2006. Május 13., 00:53:24 »
Guten Tag!

Jöttem írni egy kicsit. Előre szólok,ez most nem lesz olyan terjedelmes,mint megszokhattátok,mert mostanában igencsak időhiánnyal küszködök(bár aztán lehet hogy mégis,majd meglátjuk)
Szóval kezdtem a '78-as évkönyvvel,ami már első pillantásra bejött. Az ilyenekbe  bele se kell olvasnom,elég ha csak halkan kiejtem ezt:..."hetvennyolc"... már tudom,hogy nem fogok csalódni. De komolyan, nem tudom miért,de hihetetlenül komálom a klasszikusokat.
A borítóban csak egy érdekességet emelnék ki:"király méret"???   mondjuk a King Size helyett nem tudom mit lehetett volna,de hogy "király méret",hááát...
Azt a csökkent méretes kis trükköt totál beszívtam, egyáltalán nem értettem,mit csinálhat Pym egy hegynyi méretű gyémánttal. Mondjuk azt viszont most se értem,hogy a hangyák hogy segíthettek neki egy gémánt csiszolásában. Ők hordták össze neki a darabokat? Lehetséges egy széttört gyémántot újra egésszé tenni?Mert szerintem nem. Janet itteni ruhája egész jó,különösen ügyelt a rajzoló a megfelelő dekoltázsra.Helyes,helyes. Úgy látszik már '78-ban is meg volt erre az igény  Magát Spektrumot nem ismerem.Se a Squadron Supreme többi tagját. Csak annyit tudok róluk,hogy állítólag az Igazság Liga elismert koppintása. Már ilyen korán szerepeltek? Érdekes,hogy sose olvastam róluk,szerintem azért sose helyezték őket igazán előtérbe.
Magát a búnyós részt nem részletezném, az akciózós megoldások tetszenek,viszont egy kicsit túl lett erőltetve a "fény" téma. Fény burok, fényerőtér,szilárd fény,fény akármi. Kicsit túl "fényesre" sikerült a "tudományos magyarázat". Meg persze ellenszere az UV,aminek ilyen megvilágításban egy kicsit kriptonit szaga van. Szóval nem egy jól kitalált figura ez a Doktor Spektrum.Csoda hogy ennyi előzménye van már a dolgoknak. Az első akció lezárásánál is van egy kis...khmm.. érdekesség. Janet tenyerébe belenő a kristály-ejjcchh... mindig is undorodtam az ilyen "belenövős" dolgoktól- erre Wanda nagyszerűen megállapítja:" hozzákapcsolódott az idegrendszeréhez...akár meg is ölheti!" Ezt így első ránézésre döntötted el,drágám? Valami a tenyeremen keresztül nyír ki? Érdekes...
A mellék fejezetek jók voltak,de igazság szerint sok volt bennük a felesleges kocka és szereplő. Főleg a konditermes jelentben. Pédául: mi a nyavaját keres itt Tundra? Semmi szerepe nincs. Meg szegény gyúrós fickók is csak boxzsáknak lettek odatéve,hiszen tudjuk hogy a legbénább Angyal is kicsinál akárhány civilt. Viszont azt korszakalkotónak tartom,hogy sikerült lebeszélni a harcról azt a személyt,akivel én először az Exiles lapjain találkoztam,azt hiszem nem kell részleteznem,hogy milyen szerepben és milyen történetben.(utáltam)
A gyorshajtóst meg már igazán tölteléknek találtam,abszolút semmi újdonság, Keptön dob a végén egy pajzsot,aztán jó éjt. Gyengus.
Viszont a prédikátorosban már látok egy kis eredetiséget,egy kis "üzenetet". Most akkor ez a pali volt eredetileg Spektrum?Aranyos figura...
A végét megint túlhúzták egy kissé, látszik hogy ezzel a bunyóval akarták megtölteni az újságot. Pedig akár egy érdekes kis mellék-sztorit is bekarhattak volna végére(ahogy szokták)
Egyszóval ez egy túl terjedelmes küzdelem volt egy másodrendű gonosszal,akit hirtelen túl nagy erővel ruháztak fel,többször is eltángálja a jókat egymás után, csakhogy ki legyen töltve az újság. Ez sajnos csak 4-es.Az is csak Janet ruhájáért...
A Nyugati Parti Angyik befejezése egy kicsit megkésve ugyan,de mégis elérkezett hozzám és többnyire be is váltotta a hozzá fűzött reményeimet.
Elször is: miért lenne ez a Tigra ronda? Egy olyan szuperhősnő,akinek alapfelszerelése mindössze egy bikini,szerintem csak szép lehet!  
Másodszor: a harmadik oldalom az első kép csak nekem tűnik egy mosolygó arcnak?
Továbbhaladva egy kérdés: amikor Rócc leveszi a sityakot,miért néz ki úgy mint egy feketére festett David Hasselhoff?
Amúgy ez a kis affér és végül a kibékülés egészen aranyos.
Ami ezután jön az hihetetlenül tetszett! Jelenet indítása: Részeg prostituáltak vitatják ki a szakma rejtélyeit,majd isznak rá mégegyet    Hihetetlen,mit ki nem találnak!
Viszont ami különösen jól kitalált volt,az a végső akció! Az elejétől fogva tudtam,hogy átverés,de valahogy mégis meglepett,hogy kiket takarnak az álruhák. Nagyon ötletes volt. Gravitonnak ezt a kitartását egyáltalán nem tartom eröltetettnek,mint spektrumét. Ezen látszott, hogy el fogja veszteni a csatát,de addig húzzaamíg van benne szufla. Sokkal életszerűbb volt.
Végre megtartják a grillpartit,ahol mindössze egy apróság szúrt szemet:az urak ülnek, a hölgyek állnak? Ejnye-bejnye! Meg ez a Vízió is kissé ellenszenves. Tisztára olyan,mint Charlie az angyalokkal(a három csaj,tudjátok). Minden sikeres küldetés után megdícséri őket,dob nekik egy cukrot mint a kiskutyáknak,azok meg visszacsaholnak és csóválják a farkukat. Itt is ez játszódik le. Hát kinek képzeli magát ez a Viz? A végére pedig egy újabb fogkrémreklám-beállítás  máshogy be se lehett volna fejezni.
A Rhodes-doksi úgy jó ahogy van.Megfelelően részletes,de mégsem kuszál össze semmit és tényleg sok benne az infó.
Ja igen és a Wizardos doksi. Ami Kapi néha tényleg sokat dumál,tényleg jogos a válogatás,de egy olyan is kellett volna,ahol a legvacakabb szövegeit is összeválogatják. Kiváncsi lettem volna...   számomra nem kérdés hogy Austin, vagy Keptön, mivel az Austin Powers teljesen kimaradt az életemből,igazság szerint azt se tudom ki az(annyit azért  tudok,hogy volt egy film aminek ez a címe,meg hogy valami James Bond paródia),viszont Kapi azért mégiscsak képregényhős,úgyhogy számomra ő a nyerő. Az "egészség" dolognál azért én is elgondolkoztam: milyen xar lehet egy ilyen vasburokba bezárva lenni. Gondoljátok el. Csak a szemednél van egy kis rés,meg a szádnál,nem tudsz szabadon mozogni, mindenhol rideg,kemény fémbe ütközöl. És tudni azt,hogy ha nem lenne ez a cucc,akkor egy senkiházi lennék,akivel legfeljebb a pénze miatt állnak szóba az Angyalok. Nem csoda hogy alkoholista lett,valóban. Abból a mitológiai összehasonlításból azért látszik,hogy nagyon sok mindent átvett a Marvel és mindenképpen elősegíti ezzel a fiatalok ismeretszerzését. Én legalábbis tizede ennyit se tudnék az északiakról, mint amennyit a képregényekből megtudtam.

Na nagyjából ennyi.Azért megpróbáltam eléggé tartalmasra írni,remélem sikerült. A következő Marvel érdekeltségű frissítés alkalmával talákozunk(ja és a 400.-hoz is írok valamit)
Sziasztok

Nem elérhető Archant

• Pókember
    • http://halozsak.tlof.hu
Avengers képregények
« Válasz #762 Dátum: 2006. Május 12., 19:30:39 »
Idézet
Igen, pontosan.A 13 éves srácnak grauálok.
Köszi szépen:D
No fear, No Fail
[img]http://sepi.extra.hu/banner/wwh-banner-12.jpg" border="0" alt="[LightningWorld] Image" /]

Nem elérhető nickfury

• Asterix
  • **
Avengers képregények
« Válasz #761 Dátum: 2006. Május 12., 19:14:52 »
Igen, pontosan.A 13 éves srácnak grauálok.A Különszám tetszett, a rajzok jók voltak, hoztáka classcikus filinget. A történet viszont érdekes, lehet hogy az egész megsem történt volna ha janet nem let volna annyira kíváncsi? Nem, megtörtént volna  hiszen csak hozzá kellet érnie.It Hüperionnak volt forditva Hyperion? Szerintem Hüperion sokkal erősebb kategorába tartozik mint Vízio, vagy bárki más a BA-ból . A + Wizard storyk viszont jóklettekmár csak 1 crossvernek kéne kijönnie Austin ÉS Amerika Kapitányal., Amerika Kapitány néha tényleg azthiszi hogy szavakkal bármit elérhet?Thort én sose tudtam megkedvelni, de tényleg az egyik legkeményebb szuperhős. A Nyugatipart Angyalai #4. része szerintem jóvolt, de nemis kicsit.  VÉgre felfedte magát Rhodes, és Sólyomszem is átélhette azt amit Amerika Kapitány élt át annak idején.Gravitonak szerintem nagyon elletek találva a képességei.Tigrát kicsit szebre is lehetett volna rajzolni de nem mindegyik szuperhősnö lehet csodaszép.Simon akkor csak élvezetből szokot enni , inni? Ha Tigra gyengének érezte magát a csapatban akkor Seregly mit gondolhat? Több önbizalom kéne neki de ahogy most láttam eben a számban már nem gondolkodik ilyeneken. Végül a grill partit is megutdták tartani szóval minden jól sült el. Szerintettek Simon És Tigra között nem lehetne semmi több a barátságnál?Köszia fríssitést mégegyszer!

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #760 Dátum: 2006. Május 12., 16:47:51 »
Molzo, Nickfury: ugye nem mondjátok komolyan, hogy ennyi volt az értékelés, vélemény?   Ugye még csak letöltöttétek, és még nem volt időtök elolvasni, de szerettétek volna jelezni, hogy nagy az öröm, amiért újra vannak Angyalok? UGYE???  

És igen, remélem, hogy hamarosan jön a GVH is.

Nem elérhető nickfury

• Asterix
  • **
Avengers képregények
« Válasz #759 Dátum: 2006. Május 12., 16:09:51 »
Köszi a frissitést.Érdekes volt olvasni hogy mennyi mitologiát vittek át a képregényekbe.

Nem elérhető molzo

• Sólyomszem
  • *
Avengers képregények
« Válasz #758 Dátum: 2006. Május 12., 12:43:47 »
Köszi a frissítést, már le is szedtem. Hamarosan akkor jön a GV folytatása is ugyi?

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
Avengers képregények
« Válasz #757 Dátum: 2006. Május 12., 07:02:30 »
Frissültünk - BA 8. éves különkiadás és a Nyugatipart Angyalai #4. rész

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #756 Dátum: 2006. Május 06., 17:59:27 »
Példát vettem és cyclops fedőnéven megcsillogtattam optisugaras véleményem. Ezúttal Fekete Lovag fotonkardja keltette fel a figyelmemet, remélem róla is lesz leírás. Vagy már volt?
 Tetszett a Spectacular is, bár a kézi beírásos technika próbára teszi az olvasói türelmet, (ugyanakkor elismerést is érdemel, nem kis lelkesedés kellhet a körmöléshez), és Spidey-nek olyan Marvelesen lassan esett le, hogy átverték, pedig gondolom akadt már dolga korábban is alakváltókkal.
 Egybként idővel -mondjuk jövő év gyereknapi frissítésnek -ajánlom honosításra az Avengers And Power Pack Assemble! 01-et. Szrtem nagyon jó a humora.  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Május 06., 18:02:19 írta Gorgonita »

Nem elérhető molzo

• Sólyomszem
  • *
Avengers képregények
« Válasz #755 Dátum: 2006. Május 05., 07:17:12 »
Biza, volt frissítés a CoMoron, és nem csak a Galaktikus Vihar folytatása!
Farek már véleményezte is a Kvazár #1-et, köszönjük neki. Vegyetek róla példát.  

A frissítés akár be is kerülhetne az Underground figyelőbe.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #754 Dátum: 2006. Május 04., 08:10:45 »
Ajánlom mindenki figyelmébe a Kaine által említett történetet.

Közben pedig végre frissítés történt a CoMor- oldalán, ahol is egyből három résszel folytatódik az egy időre kényszerből felfüggesztett Galaktikus Vihar Hadművelet. Szóval olvassátok el őket, hogy aztán hamarosan itt következzen a folytatás is.

Nem elérhető kaine

• Hulk
Avengers képregények
« Válasz #753 Dátum: 2006. Április 30., 14:49:15 »
A Spidertomon Pókember-Bosszú Angyalai közös sztori (kézi beírású) első rész a kettőből. Spectacular 169.
http://gwendy.uw.hu

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #752 Dátum: 2006. Április 27., 16:29:07 »
Idézet
Az Alba Plázában 99 óta legendákat mesélnek egy Darth Maulnak öltözött figuráról, aki a Star Wars EPI bemutatóját nézte meg ott, a bejárati ajtó elé állt, és egyetlen kézmozdulattal kinyitotta azt - az erő segítségével. Persze egyes rosszakarók azt emlegetik, hogy az ajtó amúgy is magától nyílt, mert fotocellás volt, de ők természetesen nem hiteles tanúk    

Jön.... jön... jön... Hamarosan fény derül a titokra... vajon sikerül a Nyugati Part Angyalainak legyűrniük Gravitont? Vagy az első sorozat egyben az utolsó is hőseinknek? (Na jó, persze, hogy sikerül legyőzniük   ! De vajon hogyan?) Hamarosan a HálóZsákon...

Nem elérhető regnar

• Galactus
Avengers képregények
« Válasz #751 Dátum: 2006. Április 18., 15:07:23 »
Hopp.. ki emlegeti Fehérvárt?    Vigyázzatok merre jártok, mert soha nem tudhatjátok, hogy nem figyel-e valaki a sarkon, vagy éppen két mekis hambi között nem figyeli-e ki a hambicsúsztatást rejtelmeit    

Az Alba Plázában 99 óta legendákat mesélnek egy Darth Maulnak öltözött figuráról, aki a Star Wars EPI bemutatóját nézte meg ott, a bejárati ajtó elé állt, és egyetlen kézmozdulattal kinyitotta azt - az erő segítségével. Persze egyes rosszakarók azt emlegetik, hogy az ajtó amúgy is magától nyílt, mert fotocellás volt, de ők természetesen nem hiteles tanúk    

Nem elérhető nickfury

• Asterix
  • **
Avengers képregények
« Válasz #750 Dátum: 2006. Április 18., 14:41:30 »
Bizony, amióta az informátoraim tudomást szreztek a HáóZsákrol szinte minden információt innen szedek.

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • http://www.halozsak.hu
Avengers képregények
« Válasz #749 Dátum: 2006. Április 16., 00:03:17 »
és most már Nick Fury is

egyébként igen, a HálóZsáknak igen kiterjedt érdekeltségei vannak az országban, tehát Sz.fehérváron is. még Nick Fury is hozzánk jár egy-egy akciója előtt a  kiegészítő információkért  
"Once a scanlater, always a scanlater."

Nem elérhető TOM1

• Kázmér
  • **
Avengers képregények
« Válasz #748 Dátum: 2006. Április 16., 00:02:19 »
De a székesfehérváron(ott lakom) tényleg van Alba Plaza. Amúgy minden fehérvári dolgot,úgyhívnak, hogy Alba...(Alba Volán,Alba Mittudomén), mivel az alba latinul fehér.Szóval vagy ismeretségei vannak itt,vagy tényleg Fury keze van a dologban.Ja és persze Jessica is fehérvári, barátnőm is volt, egy suliba jártunk. Eredetileg Olga Stravinzickyj-nek hívták,de annyir szerette ezt a várost,hogy amikor kiment felvette a nevébe. Ennyi a történet. Bizony. Ez szószerint így van ahogy mondom!
« Utoljára szerkesztve: 2006. Április 16., 00:05:59 írta TOM1 »

Nem elérhető kaine

• Hulk
Avengers képregények
« Válasz #747 Dátum: 2006. Április 15., 23:50:57 »
Michonak mindenről alba jut eszébe, mióta látta a Fantasztikus Négyest és a Sin Cityt.    

Nem elérhető TOM1

• Kázmér
  • **
Avengers képregények
« Válasz #746 Dátum: 2006. Április 15., 20:22:52 »
Idézet
Velem te nem beszéltél.
Jajj,bocsásson meg őrmester úr!Elfelejtettem,hogy titoktartást fogadtam a beszélgetésünkről. Könyörgöm nem küldje rám a Mandroidokat. Bár lehet hogy már késő, hallom itt van valami a házunk felett,remélem nem a Heli-bázis  
Micho, én nem feszíteném tovább a húrt,főleg most, hogy már az őrmester úr a köreinkben tartózkodik. Meglásd, ma este megáll a házatok előtt a nagy fekete repülő autó  Amúgy hidd el,én is pontosan tudom,hol tartózkodik Nick Fury. Egész pontosan itt ül mellettem, éppen rabló ultit játszunk és ő áll nyerésre.
Amúgy én is belepillantottam nemrég abba a vígjátéknak is beillő akciófilmbe,csak egy pillanatra. Aznap már nem tudtam ételre nézni,miután kijöttem a WCből...  Hasahopp különösen nevetséges volt  
Ja és még azt,hogy honnan jött ez az alba plázás ötlet? Csak nem fehérvári érdekeltségek?

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #745 Dátum: 2006. Április 15., 17:54:22 »
Idézet
Velem te nem beszéltél.
igaza van. akit te láttál az alba plázában az nem Nick Fury volt, hanem David Hasselhoff    én speciel tudom, hogy Nick Fury hol fog tartózkodni ma este magasságában  (zulu idő szerint)
« Utoljára szerkesztve: 2006. Április 15., 17:55:24 írta Micho »

Nem elérhető nickfury

• Asterix
  • **
Avengers képregények
« Válasz #744 Dátum: 2006. Április 15., 17:19:37 »
Velem te nem beszéltél. Amugy csatagép és segitönek a Bulldozer és verhetetlen vagy.

Nem elérhető TOM1

• Kázmér
  • **
Avengers képregények
« Válasz #743 Dátum: 2006. Április 15., 13:56:49 »
Beszéltem tegnap Nick Fury-val, éppen a Fehérvári mekiseknek tartott eligazítást,arról hogy biztonságtechnikai szempontból milyen kockázati tényezői vannak a csúszdán lecsúsztatott szendvicseknek és a rózsaszín egyeningnek. Azt üzeni neked, hogy túlságosan mélyre ástál, úgyhogy számíthatsz egy   látogatásra    a közeljövőben és ha esetleg az nem hatna meg és tovább kutatnád az összefüggéseket a Shield és Magyarország McDonald's éttermei között,akkor Mandroidokra is számíthatsz  

Amúgy volt régen olyan is,azt még ténylegesen játékgépen toltam,hogy szimplán "X-Men",meg olyan,hogy "Punisher",két mászkálós. Mindkettőbe beledobtam vagy ötezret,húszasokban. Akkoriban az még kész vagyon volt
Ja és árulja már el nekem valaki,hogyan lehet Marvel vs. Capcom-ban kinyírni Onslaugh-ot. Mert még piciben elmegy,de amikor megnő,az már verhetetlen.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Április 15., 14:02:56 írta TOM1 »

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #742 Dátum: 2006. Április 14., 21:28:53 »
én még vagy 4 éve találtam rá ezekre a romokra  a kazaa-n, mondanom se kell, az összes haver nálam nosztalgiázott, szinte szétvertük a billt  
jó volt még az "exmen|verszusz| sztrííííííít | fájter!" is, imádtam, mikor bemondta  ezt címet az elején a muksó  

ja, és tudtátok, hogy a Blahán a Mekiben a Shiled cég biztonságőrei vannak?  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Április 14., 21:29:14 írta Micho »