Szerző Téma: Bosszú Angyalai képregények  (Megtekintve 924710 alkalommal)

0 Felhasználó és 12 vendég van a témában

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1851 Dátum: 2009. Február 24., 15:37:31 »
Szenvedni? szerintem a feljavításhoz képest a szkennelés egyáltalán nem szenvedés
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
Avengers képregények
« Válasz #1850 Dátum: 2009. Február 24., 14:46:41 »
Hát jó, ha nincs, hát nics. Akkor majd szenved vele Farek, én meg csinálom a sajátjaimat.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Avengers képregények
« Válasz #1849 Dátum: 2009. Február 24., 12:49:03 »
A Books of DOomot a börzén fogom átvenni, úgyhogy annál hamarabb senkinek se tudom odaadni bedigitalizálni. És igen, régóta gondolkodom már a honosításán, csak eddig még a normális minőség elérése is gondot okozott. Nem mintha a behúzásától elhárulna majd minden akadály előle, de kifejezetten közelebb leszünk már a magyar verzióhoz vele.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1848 Dátum: 2009. Február 24., 12:20:05 »
Ejnye gaby, amennyi pénzt már elköltöttél képregényekre, már vehettél volna belőle egy szkennert is...  Amúgy meg ha hétvégén lent vagy Szegeden, azt a Books of Doomot nekem is ideadhatod. Adddig úgyis kész lesz az F4 373. szkenje, a Hulk vol3 30. száma meg még ráér.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1847 Dátum: 2009. Február 24., 11:59:57 »
Szívesen!  Azért készítjük őket, hogy a ti kedvetekre tegyünk, és jó érzés, ha ez sikerül. Melyikeket olvastad? Érdekelne, hogy mondjuk az első 4 számból melyik a kedvenced.

Nem elérhető freakdavE

• a csodálatos Zacskóember
  • Venom
Avengers képregények
« Válasz #1846 Dátum: 2009. Február 24., 11:31:38 »
Hű, lesz (tudomhogynemmostcsakmajdkésőbb   ) Books of Doom? Volt szerencsém olvasni és szerintem fincsi.
Jut eszembe, elolvastam párat a klasszikus BA honosításaitokból, amikor nemrég rámtört a retrocomic életérzés. Igazán jól estek, köszönet értük.
"Túl bizarr, hogy éljen, túl ritka, hogy meghaljon."

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1845 Dátum: 2009. Február 23., 22:23:15 »
Én meg szeretnék, és hátha ki lehet hozni belőle egy beírásbarátabbat, mint a fellelhető netes verzió.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1844 Dátum: 2009. Február 23., 22:21:46 »
Idézetet írta: talgaby
Heh, már odaadtam őket Sepinek.  Kis szerencsével vmikor meg tudja majd csinálni őket. De az lehet, hogy a börzén kapsz majd tőlem egy köteg Books of Doomot.
Egye fene. Olyat még úgysem ettem

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1843 Dátum: 2009. Február 23., 22:18:54 »
Heh, már odaadtam őket Sepinek.  Kis szerencsével vmikor meg tudja majd csinálni őket. De az lehet, hogy a börzén kapsz majd tőlem egy köteg Books of Doomot.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1842 Dátum: 2009. Február 23., 22:14:03 »
Idézetet írta: talgaby
Hatból négy be van írva. Kettőhöz viszont komoly segítség kell, és akkor még nem is tudod, milyen címfelirata van az egyiknek, amit magyarítani kellene...
Nincs szkennerem és nem is tudok olyan helyet, ahol tudnék használni (jelentősebb összeg otthagyása nélkül). Kb. ennyiben összefoglalható a probléma minden magva.
Nekem viszont van... Elérhető vagy Bp-en? Mert akkor összehozhatnánk egy sessiont.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1841 Dátum: 2009. Február 23., 22:10:25 »
Hatból négy be van írva. Kettőhöz viszont komoly segítség kell, és akkor még nem is tudod, milyen címfelirata van az egyiknek, amit magyarítani kellene...
Nincs szkennerem és nem is tudok olyan helyet, ahol tudnék használni (jelentősebb összeg otthagyása nélkül). Kb. ennyiben összefoglalható a probléma minden magva.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1840 Dátum: 2009. Február 23., 21:47:56 »
Hát, mindkét esetben pofon egyszerű a probléma megoldása. Az első esetbenaz, hogy te írod be magadnak, míg a másodikban az, hogy bescanneled és feljavítod magadnak...

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1839 Dátum: 2009. Február 23., 20:36:55 »
Pontosabban már jó ideje teljesen kész van a What Ifjével együtt, csak azóta se tudtam eldönteni, hogy mikor rakassam ki (igen, mániám, hogy egy bizonyos rendszerbe szervezzem a honosításaim megjelenését). Nagyon szeretném a Rogue v3 másik történetét letudni előtte, csak már több mint két éve nincs egy vállalkozó szellemű beíróm rá. De van egy B tervem is, csak ahhoz is kell majd az egyik tagtársam további szkennelési/feljavítási tudománya az előkészítéshez.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Február 23., 20:37:43 írta talgaby »

Nem elérhető Ben Reilly

• HálóZsák segítő
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1838 Dátum: 2009. Február 23., 20:36:31 »
Hű ez egy nagyon jó hír.  

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1837 Dátum: 2009. Február 23., 20:33:08 »
Olyannyira tervezzük, hogy már készen van, hamarosan ki is fog kerülni az oldalra.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #1836 Dátum: 2009. Február 23., 20:01:57 »
ha már szóba került ez az avengers tervezet, megkérdezném, hogy az avengers annual 10-et (Vadóc első megjelenése) miért nem honosította eddig egy oldal sem? Azt nem tudom, hogy tervezi-e valaki, de az biztos, hogy szerintem egy baromi jó sztori, ami önálóan is megállja a helyét a marvel univerzumban.
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1835 Dátum: 2009. Február 22., 20:59:50 »
Idézetet írta: Asys
Farek Avengers listája meglehetősen imponáló és tetszetős!  
Mit lehet tudni erről a Domination Factor-storyról?
(Természetesen azon kívül,hogy mini!)
Egy összesen 8 részes mini, aminek négy része F4, négy pedig Avengers címek alatt futott, és ezért a számozás nem 1-8-ig ment, hanem 1 ide oda, vagyis kb:

Avengers: Domination Factor 1.1
F4: Domination Factor 1.2
A: DF 2.1
F4: DF 2.2
...
stb.

A történet egy szerintem elég korrekt kis mini, ahol az Angyalok és az F4 egy múltbeli ármány miatt hirtelen egy olyan időben találják magukat, ahogy nem úgy alakultak korábban a dolgok, ahogy ők arra emlékeznek, és nincsenek Angyalok, meg F4, meg ilyenek. Ezért ők is kezdenek beleolvadni ebbe a világba, de emlékezetük utolsó halvány szikráival próbálnak ez ellen tenni, és visszamennek történelmük bizonyos pontjaira, hogy apró lépésekkel befolyásolják az egészet, és visszacsinálják. Így klasszikus történetekbe kapunk bepillantást, összecsapnak pl. Magnetoval és az X-mennel, részt vesznek a II. VH-ban, szembekerülnek Namorral, és közben lassan ők is elfelejtik a saját múltjukat...

Bocsi, nem tudom, hogy mennyire volt így érthető, én is már kicsit régen olvastam, meg egy hangyágyit iszogatom  De jó kis történet, és ahogy írtam is, bepillantást nyerhetünk klasszikus F4 és BA sztorikba.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1834 Dátum: 2009. Február 20., 10:27:49 »
Azt, hogy ritka hülye számozása van a füzeteknek. Amikor Farek először átküldte, vagy negyed óráig csak azt silabizáltam, hogy mi jön mi után.

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1833 Dátum: 2009. Február 20., 09:50:18 »
Farek Avengers listája meglehetősen imponáló és tetszetős!  
Mit lehet tudni erről a Domination Factor-storyról?
(Természetesen azon kívül,hogy mini!)

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1832 Dátum: 2009. Február 18., 20:19:23 »
Idézetet írta: dr samson
Most miért?
Én is ezt kérdezem, hogy ezt most miért...?    

Ugyan, semmi gond, örülök neki
« Utoljára szerkesztve: 2009. Február 18., 20:19:58 írta Farek »

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1831 Dátum: 2009. Február 18., 19:46:03 »
Most miért?

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1830 Dátum: 2009. Február 18., 19:43:17 »
És ím doki egy mozdulattal lenyúlta a dicsfényt az Angyalokról és honosítójáról.  
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1829 Dátum: 2009. Február 18., 19:35:52 »
És megjegyezném, hogy még én is tervezek egy MC2-es Angyalokhoz köthető minit, az American Dreamet, remélhetőleg az év második felére.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1828 Dátum: 2009. Február 18., 18:13:34 »
A Domination Factor sorsa meglehetősen kétséges. Idén sem fog valószínűleg sor kerülni rá.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1827 Dátum: 2009. Február 18., 17:56:03 »
Na, hogy ne csak doki reklámozza a Hulkokat:

Idén a szokásos sorozatok mellett (sima Angyalok, ahol elkezdődnek azok a történetek, amik miatt igazából belekezdtem a 200-tól kezdődő részekbe, úgymint Pym sorsának lezárása, Vízió világuralma, továbbá az MK Angyalok, ahol egyre közelítünk az egyik legviccesebb történetbe Ego főszereplésével), kikerül a 4 részes, és szerintem igen jól sikerült JLA/Avengers történet, várhatóan még az év első felében, továbbá hosszas belső nyaggatásra átveszem az első szám után félbemaradt MC2 A-Next sorozatot is, bár a franc sem tudja, hogy abból mennyi fog idén kikerülni, mert szegény Predash kapacitása is véges

Továbbá természetesen a karácsonykor ismét lesz egy HR frissítés, aminek részei lesznek az Angyalok is.

Valamint alapvetően beíró (és talgaby meg én ) függő egy 8 részes F4-Angyalok mini, Domination Factor címmel, de ez elég képlékeny. Szóval lesznek Angyalok is dögivel, csak győzzétek várni és olvasni!

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #1826 Dátum: 2009. Január 21., 17:27:26 »
én meg nem várom, mert soká lesz.  

Nem elérhető holloo

• Kázmér
  • **
Avengers képregények
« Válasz #1825 Dátum: 2009. Január 21., 16:40:44 »
A HR szerintem is nagyon jó, (mint ahogy lejjebb kifejtettem  ) bár az első "csomag" valóban jobb, mint a második, de tulajdonképp azzal sem volt különösebb probléma. Én személy szerint örülök, hogy megcsináltátok és már várom a folytatást...húúú, de sokára lesz még.

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #1824 Dátum: 2009. Január 19., 15:04:33 »
Idézetet írta: benya11
Na, örülök hogy ezzel nem csak én vagyok így, mivel itt a legtöbb embernek sajna nem jött be...

Na én ezt azért nem mondanám. Olvass csak vissza 2-3 oldalt, elég szép vélemények érkeztek a HR-hez, és szerintem a legtöbb véleményezőnek tetszett.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1823 Dátum: 2009. Január 19., 14:42:44 »
Idézetet írta: benya11
Idézet
És idén karácsonykor befejeződik végre a HR, a visszatéréssel, és egy alternatív 4 részes történettel a 13. számokban, valamint pár minivel. gyanítom, hogy a honosítók legalább annyira fognak ennek örülni, mint te és a többi olvasó
Hát, én igazából nem örülök neki, hogy befejeződik, nem lehetne esetleg még 1 évet húzni??    Na jó, viccet félretéve: már nagyon kíváncsi vagyok, a visszatérésre, valamint, hogy ez hogy is fog majd lezajlani.
Én a helyedben nem hangsúlyoznám ezt a többi résztvevő előtt  A HR miatt akkorát zuhant a népszerűségem itt, mint Kázmér apjának a 8 évesek körébe
Nem akarok túl sok poént lelőni a visszatéréssel kapcsolatban, de Franklin Richards, Égiek (Celestials), Hulkok(!)...
Szóval jó lesz.

Nem elérhető benya11

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #1822 Dátum: 2009. Január 19., 14:14:13 »
Idézetet írta: Farek
Na, köszönet ezért az igen alapos és hosszú véleményért.
Szívesen!

Idézet
Igen, nekem is egyik nagy kedvencem a HR, minden nyilvánvaló hibája ellenére
Na, örülök hogy ezzel nem csak én vagyok így, mivel itt a legtöbb embernek sajna nem jött be...

Idézet
Meg ne felejtsd el, megoldhatták a páncélcserét akkor is, amikor eltűntek a megfigyelőképernyőkről.
Tényleg, ez egy elfogadható magyarázat...

Idézet
És idén karácsonykor befejeződik végre a HR, a visszatéréssel, és egy alternatív 4 részes történettel a 13. számokban, valamint pár minivel. gyanítom, hogy a honosítók legalább annyira fognak ennek örülni, mint te és a többi olvasó
Hát, én igazából nem örülök neki, hogy befejeződik, nem lehetne esetleg még 1 évet húzni??    Na jó, viccet félretéve: már nagyon kíváncsi vagyok, a visszatérésre, valamint, hogy ez hogy is fog majd lezajlani.